Careeria kiittää SuPeria Lähihoitaja 2019 -päivästä! - Careeria

Careeria kiittää SuPeria Lähihoitaja 2019 -päivästä!

09.09.2019

  

Careerian lähihoitajaopiskelijat vierailivat Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer:in järjestämässä Lähihoitaja 2019 -päivässä Helsingin Messukeskuksessa. SuPer sponsoroi tapahtumaan  kaksi linja-autoa opiskelijoille. 

Mukana oli lähes 60 opiskelijaa Careerian Hevosenkengänkadun toimipisteessä opiskelevista osaamisalavaiheen lähihoitajaryhmistä, ja opettajista oli heidän mukanaan Heli Vainio, Eeva-Liisa Kaariniemi, Anu Lassila ja Nina Vainio.

Päivän aikana opiskelijat ja opettajat pääsivät kuuntelemaan mielenkiintoisia ja ajankohtaisia seminaareja, joiden aiheita oli monimuotoinen mielenterveys- ja päihdetyö, lähihoitajan vastuut ja velvollisuudet lääkehoidon toteuttamisessa, lähihoitaja tukemassa kehitysvammaisia elämässä ja päihderiippuvainen työkaverina - kenen ongelma? Tämän lisäksi opiskelijoille oli tarjolla tietoa muun muassa työsuhteeseen liittyvistä asioista, kuten siitä mistä osista lähihoitajan palkka koostuu. Seminaarien väleissä oli hauskoja lyhyitä ohjattuja liikuntatuokioita ja mahdollisuus tutustua erilaisiin näytteilleasettajiin. 

Osallistujia oli paljon ja tapahtumassa oli positiivinen meininki!

Careeria kiittää yhteistyöstä!