Kiertävä O365-tuki auttaa – Careerian ja Porvoon kaupungin uusi yhteistyömuoto - Careeria

Kiertävä O365-tuki auttaa – Careerian ja Porvoon kaupungin uusi yhteistyömuoto

08.10.2019

Careeria ja Porvoon kaupunki ovat käynnistäneet syksyllä uuden yhteistyömuodon, jossa Careerian nuoret, toisen vuoden datanomiopiskelijat käyvät paikan päällä Porvoon kaupungin eri yksiköissä neuvomassa Office 365 -asioissa. Yhteistyö käynnistyi elokuussa, ja datanomiopiskelijat ovat ehtineet käydä auttamassa ja neuvomassa jo mm. Linnankosken lukiossa, Porvoon kaupungintalolla, Peipon koululla ja Wilhelminassa – kotona asumista tukevassa yksikössä. Tulossa on myös käynnit sosiaalitoimen ja sivistyspalvelun yksiköihin.

Porvoon kaupungilla yhteistyötä koordinoi kehitysjohtaja Charlotta Grönqvist, joka on yhteydessä Careerian kouluttajaan, Hannele Saloseen aina tarvepohjaisesti. Hannele Salonen ohjaa opiskelijoita heidän lähtiessään ”O365-keikalle”. Opiskelijoille tehdään koulutussopimukset heidän ottaessaan O365-projektin vastaan, ja he voivat suorittaa tämän Porvoon kaupungille tehtävät työn myötä tutkinnossaan Palvelutehtävissä toimiminen -tutkinnonosan.

Datanomiopiskelijoista muodostuva Careerian kiertävä O365-tuki toimii kolmen opiskelijatiimin voimalla. Charlotta Grönqvist tiiminsä kanssa perehdyttää Careerian opiskelijat etukäteen tehtäviin. Opiskelijoiden saama palaute O365-palvelusta on ollut kiitettävää. Tällainen yhteistyö, jossa opiskelijat pääsevät työskentelemään oikeissa työtehtävissä, otetaan Careeriassa ilolla vastaan.