Oppisopimuksella osaamista työelämään

12.01.2021

Oppisopimusopiskelija asiakaspalvelutilanteessa.

Oppisopimuskoulutus on joustava, käytännönläheinen ja edullinen tapa kehittää sekä työntekijän että organisaation/yrityksen osaamista. Se soveltuu niin ammattiin opiskelevalle, rekrytoitavalle, työsuhteessa jo olevalle henkilölle tai yrittäjälle yrittäjän oppisopimuksella. Osaamista hankitaan ja vahvistetaan työsuhteessa.

Työnantaja/yrittäjä, tiesithän tämän oppisopimuksesta: 

1. Sen lisäksi, että oppisopimuksella voi kouluttaa sitoutuneen työntekijän, saa yritys/organisaatio opiskelijan kautta myös ajanmukaista tietoa ja uusia ideoita.

2. Ammattien muuttuessa oppisopimus on erinomainen vaihtoehto kouluttaa työvoimaa uudelleen, uusiin tehtäviin.

3. Oppisopimus on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun yritykselle halutaan kouluttaa jatkaja sukupolvenvaihdostilanteessa.

4. Myös yrittäjä itse voi kehittää osaamista omassa yrityksessään yrittäjän oppisopimuksella.

Kerromme mielellämme lisää näistä ja monista muista oppisopimusopiskelun tarjoamista mahdollisuuksista. Ota yhteyttä: oppisopimus@careeria.fi, päivystyspuhelin, 0400 360 731.

Lisää tietoa oppisopimuksesta löytyy nettisivuiltamme täältä.

Tutustu käytännön esimerkkeihin siitä, kuinka oppisopimusopiskelu on auttanut eteenpäin uralla tai yritystoiminnan kehittämisessä:
-          Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon suorittanut Hillevi sai koulutuksesta rutkasti lisää osaamista ja oppia vietäväksi työpaikalleen: Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto mahdollisti uralla etenemisen
-          Työskenneltyään neljä vuotta hoitoalalla, Amanda palasi Careeriaan ja opiskeli itselleen myös toisen ammatin: Lähihoitajasta kampaajaksi – Amanda opiskeli uuden ammatin oppisopimuksella
-          Omaan osaamiseen ja yrityksen kehittämiseen panostaminen on kantanut hedelmää:
Yrittäjän ammattitutkinnosta nostetta yrityksen kehittämiseen
-          Maahanmuuttajien kokemuksia kehittymisestä oppisopimuksella kaupan alalla ja yrittäjänä: ”Oppisopimus on sitä, että työnantaja on antanut mahdollisuuden kouluttautua, ja pystyn tekemään haastavampia asioita.” ”Kielitaitoni on kehittynyt ja myös markkinointitaidot ja nettisivujen tekeminen”: Oppisopimus maahanmuuttajille