Yhteistyöllä mahdollisuuksia – personal trainer - Careeria

Yhteistyöllä mahdollisuuksia

24.04.2019

Careerian ja Urheiluopisto Kisakeskuksen yhteistyösopimus avaa Careerian hierojaopiskelijoille väylän kohti personal trainer -opintoja.

Careerian hierojaopiskelijat saavat mahdollisuuden suorittaa Kisakallion Urheiluopiston järjestämän Yksilöllinen liikunnan ohjaaminen
-tutkinnon osan valinnaiseksi osaksi omia opintojaan. Yksilöllinen liikunnan ohjaaminen sisältyy Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintoon, joka antaa ammatilliset valmiudet mm. personal trainerin tehtäviin.

Yksilöllisen liikunnan ohjaamisen taidot täydentävät hienosti hierojan koulutusta ja tuovat siihen liikunnallisia elementtejä ja ohjaamisen taitoja. Kun kevättuulet puhaltavat, moni aktivoituu käynnistämään muutoksia elämässään. Yksi aloittaa liikuntaharrastuksen, toinen laihduttaa, kolmas haluaa edistää jaksamista ja hyvinvointiaan. Muutosprosessin suunnittelu, ohjaaminen ja seuraaminen ovat tärkeitä taitoja hierojalle.

Kahden oppilaitoksen ja hierojaopiskelijan yhteistyö on parhaimmillaan win– win – win -tilanne, jossa kaikki voittavat. Oppilaitokset verkostoituvat ja jakavat lisääntyvän vetovoiman tuomat hyödyt. Yhteistyö antaa opiskelijoille onnistumisen kokemuksia, uusia polkuja uralle ja monipuolisuutta tulevan ammatinharjoittamiseen.

Päivi Makkonen
Koulutuspäällikkö, terveys ja hyvinvointi
Careeria

Lisätietoja:

https://www.careeria.fi/koulutus/hieronnan-ammattitutkinto?educationid=5071-5

https://eperusteet.opintopolku.fi/eperusteet-service/api/dokumentit/5734038

http://www.urheiluopistot.fi/personal-trainer--koulutus-