Etsimme AMK-harjoittelijaa verkkopalvelun sisällöntuottamiseen

Rakennamme Careerialle kokonaan uutta verkkopalvelua, jonka sisällöntuotannon työryhmään haemme AMK-harjoittelijaa. Opiskelet media-alaa, markkinointia, viestintää tai journalismia. Harjoittelun aikana pääset mukaan kehittämään uuden verkkopalvelun sisältöjä sekä osallistumaan sisällöntuotantoon niin tekstin kuin kuvienkin muodossa.

Pystyt tuottamaan laadukasta tekstiä suomeksi, ja olet tottunut työskentelemään itsenäisesti. Sinulla on jo kokemusta sisällöntuottamisesta, osaat poimia asiasisällöistä olennaiset seikat ja kirjoittaa ne markkinointihenkiseksi tekstiksi. Sujuvan kynän lisäksi sinulla on visuaalista silmää ja ehkä jo kuvankäsittelytaitoja tai vähintään halu oppia kuvankäsittelyä. Ruotsin ja englannin kielten taidoista on tehtävässä hyötyä. Lisäksi harjoitteluun voidaan sisällyttää myös muita sisällöntuotannon tehtäviä esimerkiksi sosiaaliseen mediaan.

Toivoisimme sinun aloittavan maaliskuun 2021 alkupuolella. Harjoittelu on palkaton ja sen arvioitu kesto on n. 3-6 kk. Kestosta voimme sopia tarkemmin yhdessä.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 15.2.2021 klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen markkinointi@careeria.fi otsikolla Sisällöntuotannon harjoittelija.  

Lisätietoja harjoittelusta voi tiedustella:
ke 27.1.2021, klo 14-16. Pia Hannula, brändipäällikkö, p. 0400 360 651 tai 
ti 2.2.2021, klo 14-16. Tuija Monto, markkinointipäällikkö, p. 040 725 0376

 

Careeria on Uudellamaalla toimiva monialainen ammatillinen oppilaitos. Koulutamme työelämälle osaajia sekä nuorista että aikuisista ratkaisukeskeisesti vuorovaikutuksessa työelämän kanssa. Lisäksi tarjontaamme kuuluu työelämän kehittämispalveluja, työllistämisen valmennuspalveluja sekä maahanmuuttajien koulutuspalveluja.

Careerian opiskelukielet ovat suomi, ruotsi ja englanti. Kansainvälisyys ja monipuolinen hanketoiminta ovat meille arkipäivää. Työskentelemme jatkuvasti työhyvinvoinnin, laadun ja turvallisuuden sekä ympäristöasioiden eteen. Näissä meitä ohjaavat kansainväliset standardit ISO 9001 laatujärjestelmä, ISO 45001 työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä ja ISO 14001 ympäristöjärjestelmä sekä Green Careeria-toiminta.