Suomen kielen kouluttaja, jatkuva haku

CareeriaPlus Oy kehittää ja tuottaa osaamista työelämään. Pääasialliset tuotteemme ovat maahanmuuttajien koulutuspalvelut, työllistämisen valmennuspalvelut sekä työelämän kehittämispalvelut. Henkilöstöä on 60 ja liikevaihto 5 Meur. Toimipisteemme ovat Helsingissä, Vantaalla, Keravalla ja Porvoossa. CareeriaPlus Oy kuuluu Careeria-koulutuskonserniin.

Haemme suomen kielen kouluttajia määräaikaisiin tai toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Maahanmuuttajakoulutuksen palveluihin Helsinkiin ja Vantaalle. Meillä on myös mahdollisuus myös keikkatyöhön ja sijaisuuksiin.

Työskentely edellyttää valmiutta työskennellä eri toimipisteissämme sekä joustavuutta ja ohjauksellista työotetta.

Edellytämme ylempää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, pedagogista pätevyyttä ja työkokemusta aikuisten maahanmuuttajien parissa, mieluiten kotoutumiskoulutuksissa sekä kiinnostusta työelämälähtöiseen suomen kielen opettamiseen. Jos hakijan koulusivistyskieli on muu kuin suomi vaaditaan myös yleisen kielitutkinnon ylimmän tason todistus tai valtionhallinnon kielitutkinnon erinomaisen tason todistus.

Tehtävät ovat päätoimisia ja osa-aikaisia (16-38,75 h/vko), palkkaus AVAINOTES:n Osio E:n mukainen. Työ voi alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kuukautta. Jatkuvan hakumme hakuaika päättyy 18.12.2020.

Mahdolliset lisätietokyselyt pyydämme ystävällisesti lähettämään sähköpostitse koulutuspäällikkö Annina Salmiselle, annina.salminen@careeria.fi

Hakulomakkeelle pääset tästä.