Liiketoiminnan ammattitutkinto ja työpaikka samassa paketissa!

Rekrytoivalla oppisopimuskoulutuksella asiakaspalvelutehtäviin
Sentraalin Contact Centeriin

Hae meille oppisopimuskoulutukseen, palvelukeskuksemme asiakasneuvojan tehtäviin!

Tarjoamme asiakaspalvelutehtäviä monipuolisten palveluidemme, kuten huollon ajanvarausten ja logistiikan asiakkuuksien, sekä taksien välityksen parissa Helsingissä. Palvelemme asiakkaita puhelimitse, chatissä, sähköpostissa ja somessa

Työn ja palkan lisäksi oppisopimuskoulutus mahdollistaa opiskelun työn ohella.  Työn aloittamisen yhteydessä teemme kanssasi sinulle räätälöidyn suunnitelman, joka mahdollistaa tutkintokoulutuksen ja työelämän yhteensovittamisen. Voit näin hankkia osaamisestasi virallisen todistuksen tai ensimmäisen ammatillisen tutkintosi.

Hae koulutukseen heti, oppisopimusopiskelijat valitaan haastattelujen perusteella. Arvostamme pysyviä työsuhteita ja haluamme kannustaa jatkuvaan oppimiseen. Lupaamme tässä oppisopimuskoulutuksessa vuoden kestäneen työsuhteen jälkeen tutkintonsa suorittaneille työntekijöillemme 500€:n palkkion kiitokseksi hyvästä työstä.

Meillä todistetusti viihdytään! Haluamme porukalla rakentaa yhdessä loistavia asiakaskokemuksia - hyvällä fiiliksellä ja yhteistyöllä! Mikäli haluat kuulla tehtävistämme lisää, laita hakemus rohkeasti tulemaan. Kattavan perehdytyksen ja koulutustemme ansiosta pääset sujuvasti käsiksi töihin myös ilman vankkaa asiakastyön kokemusta.

 

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja pyrimme olemaan sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen vastaanottamisesta.  Työsuhde alkaa yhtä aikaa oppisopimuskoulutuksen kanssa.

 

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Koulutus toteutetaan pääosin hybridikoulutuksena. Hyödynnämme Moodle- verkko-oppimisympäristöä, Skypeyhteyksiä, lähitapaamisia ja työpaikalla tapahtuvia ohjaus- ja valmennuskäyntejä. Koulutuksen aikana voimme yhdessä päättää, mitkä aihealueet ovat tärkeimpiä työn kannalta ja keskittyä niihin.  Kouluttajamme vierailee työpaikalla, auttaa ja ohjaa koulutuksen aikana käsiteltävien aiheiden ja osaamisen viemisessä arkityöhön. Koulutuksen päätyttyä järjestetään arviointikokous, jonka perusteella työelämässä osaamisensa osoittaneille myönnetään tutkintotodistus. Pakollinen osa on kaikille Liiketoiminnan ammattitutkinnon opiskelijoille yhteinen. Valinnaiset tutkinnon osat valitaan sen mukaan, mitä työtehtäviä pääsee omassa työssään toteuttamaan.

Esimerkki tutkinnon sisällöstä (150osp):

Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30osp)
Myynnin ja asiakaspalvelun toteuttaminen (60osp)
Tapahtumatuotanto, Ratkaisumyynti tai Markkinointiviestinnän toimeksianto (60osp) tai mahdollinen aikaisemmissa opinnoissasi suorittamasi tutkinnon osa

Käytännön toteutus

Koulutuksen kesto, opintojaksojen sisältö ja määrä räätälöidään jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisesti aikaisempi työ- tai opiskelukokemus huomioiden. Opinnot toteutetaan monimuotoisesti verkossa ja/tai lähiopintoina. Koulutukseen voit osallistua aiheesta riippuen verkossa, Helsingin tai Vantaan toimipisteissämme. Koulutuspäiviä on noin yksi kuukaudessa, muutoin oppiminen tapahtuu työpaikalla.

                                                                                            

Lisätietoja

Päivi Suutarinen
Työsuhde- ja palkkaus
Sentraali
050 389 2896
paivi.suutarinen@enirofinland.fi

Niina Hakkola
Koulutus
Careeria
040 653 0037
niina.hakkola@careeria.fi