Haluan pysyä mukana digitalisaatiossa

Digitalisaatio, erilaiset koneet sekä laitteet ovat sinulle arkipäivää, ja haluat toimia niiden kanssa. 

Tieto- ja viestintätekniikan alalla olet digitalisaation huipulla kehittäen ja luoden uusia ohjelmia eri alojen käyttöön.  

Media-alalla pääset luovasti ja innovatiivisesti käyttämään digitalisaation uusimpia ohjelmia ja niitä hyödyntäviä välineitä. 

Merkonomina voit työskennellä sähköisen kaupankäynnin parissa toimien verkkokaupassa ja hyödyntäen digitaalisia markkinointikanavia. 

Markkinointi sosiaalisessa mediassa ja verkkoympäristöissä avaa uusia mahdollisuuksia digitalisaation hyödyntämiseen ja tuloksien aikaansaamiseen. 

Automaatioalalla toimit erilaisten robottien kanssa niitä ohjelmoiden ja niiden toimivuudesta huolehtien. 

Teknisenä isännöitsijänä huolehdit kiinteistöjen kunnosta ja elinkaaresta digitalisaatiota ja erilaisia automaatiojärjestelmiä hyödyntäen. 

Logistiikan alalla automatiikkaa ja digitalisaatiota hyödynnetään kaikissa varaston toiminnoissa. 

Virtuaalimatkat asiakkaiden kanssa avaavat uusia näkymiä eri puolille maailmaa. Digitaaliset varausjärjestelmät ja ohjelmat ovat työsi keskiössä. Matkailupalvelujen myynnissä ja markkinoinnissa käytät sosiaalisen median kanavia sekä muita digitaalisia tiedotus- ja informaatiokanavia. 

Prosessinhoitajan työssäsi ohjaat prosesseja täysin digitaalisesti. Työsi tuloksena syntyy niin virvoitusjuomaa kuin öljyäkin.  

Kone- ja tuotantotekniikan alalla käytät 3D- ja CAD/CAM-ohjelmia ja valmistat erilaisia kappaleita muun muassa 3D-tulostusta hyödyntäen. 

 

ICT ja media

Liiketoiminta

Sähkö- ja automaatioala

Kiinteistöpalvelut

Autot ja logistiikka

Matkailuala

Prosessiteollisuus

Kone- ja tuotantotekniikka