Fascian käsittelyn perusteet

Fascian perusteet - Aloitus: 14.6.2024 - Vantaa

Koulutus alkaa: 14.6.2024 Koulutus päättyy: 14.6.2024
Vantaa, Virnatie 5 A
120€ sis. alv 24%

Ilmoittaudu Lisätietoja

Fascian käsittelyn perusteet -kurssi 

Kurssin tavoitteena on oppia ymmärtämään lihaskalvojen merkitys nivelliikkuvuuden ja toimintakyvyn edistämisessä. Kurssin jälkeen osaat käsitellä kehon eri osien lihaskalvoja eli fascioita monipuolisesti.  

Kenelle?

Fascian käsittely- kurssi sopii erinomaisesti esimerkiksi hierojille ja fysioterapeuteille, jotka työskentelevät tuki- ja liikuntaelinongelmaisten asiakkaiden parissa.

Anatomian perusteiden tuntemus helpottaa kurssin sisällön omaksumista. Tämä kurssi on täydennyskoulutusta.

Kouluttaja: Juha Oikarainen

Juha on koulutukseltaan fysioterapeutti, lymfaterapeutti, koulutettu hieroja, kuntohoitaja ja ammatillinen opettaja. Juhalla on laaja ja monipuolinen kokemus hieronnasta ja manuaalisesta käsittelystä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivä on toiminnallinen ja käytännön läheinen. Koulutuspäivän aikana tehdään paljon harjoituksia, joissa käydään läpi fascian käsittelytekniikoita kehon eri osiin. Aluksi perehdytään lyhyesti fascian käsittelyn takana olevaan teoriatietoon.

Toteutus ja ajankohta

Lähiopetus, joka sisältää fascian käsittelyn perusteet ja käytännön harjoittelun. Koulutuspäivä on toiminnallinen ja kurssilaiset harjoittelevat toisillaan, joten pukeuduthan rentoihin ja väljiin vaatteisiin.

Ajankohta: 14.6.2024 klo 9:00-16:00.

Osoite: Koulutus järjestetään Careerian Vantaan toimipisteen hieroja/jalkojenhoitajaluokassa osoitteessa Virnatie 5, 1 krs CareeriaCaren tilat.

Hinta: 120 € sisältää alv 24%.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 9.6.2024

Koulutus toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi.