Liiketoiminnan ammattitutkinnon osa

Valmentava ohjaaja -koulutus

Tulossa syksyllä 2022 - Verkkototeutus

Verkkototeutus
Oppisopimuskoulutuksena maksuton.

Hae koulutukseen

Perehdyttäminen ja työnopastaminen välityömarkkinoiden ohjaajille ja työvalmentajille!

Välityömarkkinoilla toimivissa organisaatioissa työntekijät ja asiakkaat vaihtuvat usein ja heidän ohjaaminen ja perehdyttäminen oleellinen osa arkea. Uusien työntekijöiden ja asiakkaiden koulutus- ja työhistoria, sekä joskus haasteellisetkin elämäntilanteet tuovat lisähaastetta työn ohjaamiseen.

Valmentava ohjaaja -koulutus antaa eväitä oman työn tekemiseen, luo uutta osaamista ohjaamiseen ja perehdyttämiseen sekä työntekijän tai asiakkaan jatkopolkujen avaamiseen. Koulutus soveltuu niin uusille kuin kokeneille työpajaohjaajille ja työhönvalmentajille.

Uudet pajavalmentajat, työpaikkakouluttajat ja työpaikkaohjaajat hankkivat tietoja ja taitoja, joiden avulla oma rooli ja osaaminen ohjaustyössä vahvistuu. Kokeneet työhönvalmentajat ja muut ohjaamisen konkarit hankkivat koulutuksen aikana vahvistusta osaamiseensa.

Kenelle?

Koulutus sopii sinulle, joka työskentelet työpaja- ja tukityöpaikkojen ohjaus- ja valmennustehtävissä välityömarkkinoilla. 

Käytännön toteutus

Koulutuspäivät ovat verkossa. Hyödynnämme Moodle-verkko-oppimisympäristöä ja Teams-yhteyksiä. Kouluttajamme auttaa ja ohjaa koulutuksessa hankitun osaamisen viemisessä arkityöhön.

Osaaminen osoitetaan näyttöinä omissa työtehtävissä. Näytöt arvioi oman työpaikan edustaja.

Kesto

Koulutuksen  kesto on noin 3kk.

Opiskelumaksu

Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksuton oppisopimuskoulutus. Mikäli nykyinen työtilanteesi ei mahdollista oppisopimuskoulutusta voit osallistua koulutukseen omaehtoisena opiskelijana.

Koulutuksen sisältö:

Koulutuksen aikana suoritetaan tutkinnon osa: Perehdyttäminen ja työnopastaminen, 60 osp Liiketoiminnan ammattitutkinnosta.

Tulossa syksyllä 2022 – Verkkototeutus

Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksuton, osatutkintotavoitteinen oppisopimuskoulutus. Opiskelija voi halutessaan jatkaa oppisopimusopintojaan esimerkiksi liiketoiminnan tai lähiesimiestyön ammattitutkinnossa.

Kysy lisää

Haluatko kysyä lisää koulutuksesta? Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Ole yhteydessä! Autamme mielellämme.

 

Niina Hakkola

Opettaja

040 653 0037

niina.hakkola@careeria.fi


Johtaminen, liiketoiminta ja yrittäjyys

Virnatie 5, Vantaa


Careerian opiskelija menossa ovesta sisään

Miksi juuri Careeriaan?

  1. Voit rakentaa juuri itsesi näköisen opiskelupolun, johon aiempi kokemuksesi ja osaamisesi vaikuttaa.
  2. Koulutuksemme on suunniteltu työelämään sopivaksi – saat juuri sellaisia taitoja, joita työpaikalla tarvitset.
  3. Meillä et jää yksin, vaan otamme huomioon juuri sinut: Careeria antaa kaikille opiskelijoille yksilöllistä ohjausta ja tukea.
  4. Meillä pääset tekemään ja valmistut tulevaisuuden tekijäksi.
  5. Toimipisteemme ovat nykyaikaisia, palvelevia oppimisympäristöjä keskeisissä sijainneissa ja hyvien joukkoliikenneväylien lähellä Uudellamaalla.