R-kioskiyrittäjäksi 2019

Liiketoiminnan perustutkinto

Saat loistavat valmiudet ja riittävän osaamisen sekä huomattavaa taloudellista etua aloittaessasi oman R-kioskiyrityksen koulutuksen jälkeen.
Kenelle?

R-kioski etsii yrittäjyydestä kiinnostuneita henkilöitä, jotka haluaisivat oman R-kioskin nopeallakin aikataululla.

Sinulla on loistava asenne ja mahdollisesti jo kokemusta asiakaspalvelusta. Meille tärkeintä on tekemisen meininki ja halu oppia! Näet tulevaisuudessa itsesi R-kioskin yrittäjänä - toivottavasti jo vuonna 2019! Opintojen aikana tehdään liiketoimintasuunnitelma tukemaan yrittäjänä toimimisen suunnittelua.

Koulutukseen voi hakeutua ilman aikaisempaa koulutusta tai yrittäjätaustaa. Tulet toimeen suomen kielellä ja sinulla on suoritettuna peruskoulu tai vastaavat taidot. Sinulla ei ole aiemmin suoritettua merkonomin tutkintoa tai esim. tradenomin tai kauppatieteiden maisterin koulutusta.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana suoritat Liiketoiminnan perustutkinnosta, merkonomista, haksi tutkinnon osaa (Asiakaspalvelu ja Yritystoiminnan suunnittelu). Hankit osaamista koulupäivistä, verkko-opinnoista ja työssäoppimisen kautta. Jokaiselle laaditaan Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma HOKS yhdessä sinun, R-kioskin työpaikkaohjaajan jaCareerian kouluttajan kanssa. Siinä huomioidaan aiempi osaamisesi, koulutus ja työkokemus sekä mahdolliset oppimisen haasteet. HOKS:ssa suunnitellaan, mitä osaamista hankit R-kioskin työharjoittelussa sekä lähiopintojen tai verkko-opintojen avulla. R-kioskiyrittäjä ohjaa käytännön työtehtäviä ja suunnittelee kanssasi näyttöjä R-kioskissa. Opinnoissa on tukena Careerian vastuukoulutaja sekä R-kioskin yrittäjä ja lisäksi R-kioskin vahvat osaajat.

Koulutuksen lopussa jokaisen kanssa käydään keskustelut R-kioskiyrittäjyydestä tai mietitään muita vaihtoehtoja joko R-kioskin maailmassa tai esimerkiksi merkonomin opintojen loppuun suorittamisesta muilla tavoin.

Yritystoiminta edellyttää taloudellisia valmiuksia, joiden järjestämisessä R-kioski auttaa aloittavia kioskiyrittäjiä.

Linkki tutkinnon perusteisiin: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3855077/reformi/tiedot

Lisätietoja koulutuksesta:

Kouluttaja Tiina Kuusisto, puh. 0400 360 870, s-posti: tiina.kuusisto@careeria.fi

Rekrytointipäällikkö Asko Aaltonen, puh. 046 875 1134, s-posti: asko.aaltonen@r-kioski.fi

HRD Manager Marko Puhakka, puh. 040 536 4045, s-posti: marko.puhakka@r-kioski.fi


Käytännön toteutus

Koulutukseen sisätyy lähiopetusta (klo 9.00-16.00), verkko-opintoja ja työssäoppimista kokeneen R-kioskiyrittäjän kioskissa.


Koulutukseen hakeminen

Opiskelijat valitaan koulutukseen testien ja haastattelujen perusteella. Haastattelut ovat ajalla 27.2-5.3.2019. Haastattelut toteutetaan yhdessä R-kioskin edustajien kanssa.

Tule kuulemaan ja juttelemaan R-Kioski yrittäjyydestä ja siihen tähtäävästä koulutuksesta R-Kioskin ja Careerian edustajien kanssa.

  • 9.1.2019 kello 13 – 15 Vantaa (Virnatie 5A) Delipoli
  • 16.1.2019 kello 13 – 15 Herttoniemi (Lämmittäjänkatu 2 A) 3.kerroksen aula
  • 12.2.2019 kello 13 -15 Vantaa (Virnatie 5 A),ravintola Delipoli
  • 13.2.2019 kello 13 -15 Herttoniemi (Lämmittäjänkatu 2 A) 3.kerroksen aula

Koulutuksen tiedot

18.03.2019 - 30.08.2019

Viimeinen hakupäivä 26.02.2019

Vantaa Virnatie 5 A

omaehtoinen koulutus

Koulutus on maksuton.

   Print

Hae koulutukseen