Kokous- ja/tai ravintolapalvelutehtäviin

Matkailualan perustutkinto osatutkinto

Matkailuala

Matkailualan perustutkinnon osatutkinto: kokous- ja/tai ravintolapalvelutehtävät Matkailu-, hotelli- ja ravintola-ala kehittyy jatkuvasti ja uusia työntekijöitä tarvitaan monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin. Haemme nyt innokkaita, positiivisella asenteella varustettuja henkilöitä kouluttautumaan kokous- ja ravintolapalvelutehtäviin. Koulutus sopii Sinulle, jos nautit asiakaspalvelusta ja haluat luoda asiakkaille upeita kokemuksia yksi toisensa jälkeen. Nautit haastavistakin tilanteista ja heittäydyt ilolla uusiin haasteisiin

Koulutuksen suoritettuasi voit työskennellä kokouspalvelutehtävissä toimimalla majoitus- tai ravitsemisalan yrityksessä tai ravintolan asiakaspalvelu- ja anniskelutehtävissä. Koulutuksen suoritettuasi osaat toimia myynti- ja asiakaspalveluhenkisesti, laatutietoisesti ja kestävän toimintatavan mukaisesti.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Enjoy Akatemian ja Careerian kanssa.

Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä ja haluavat reippaasti omaksua sen perusteet sekä hypätä ravintola-alan duuniin kaikilla mausteilla!
Kenelle?

Koulutus sopii Sinulle, joka haluat työskennellä monipuolisissa matkailualan tehtävissä ravintola- ja kokouspalveluissa varmistaen asiakastyytyväisyyden. Sinulla on halu auttaa ihmisiä ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Matkailu- ja asiakaspalvelualalla kaikki kielitaito on plussaa, Sinulla on kuitenkin jo hyvä englannin kielen taito ja osaat suomen kieltä.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana suoritat 1-2 tutkinnon osaa Matkailualan perustutkinnosta. Lisätietoja suoritettavista tutkinnon osista löydät ePerusteet –palvelusta.


Käytännön toteutus

Koulutuksen kesto on 4kk, mikä sisältää 1kk koulutusta sekä 3kk työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Sinulle laaditaan opintojen alussa oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa suunnitellaan tarpeitasi vastaava koulutuspolku. Henkilökohtaistamisessa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaamisesi ja suunnitellaan uuden osaamisen hankkimisen sisällöt ja tavat, sekä ohjauksen ja tuen toimet. Opetus- ja tutkintokieli on suomi. Suoritat tutkinnon osan/osat näyttämällä osaamisesi käytännön kokouspalvelutehtävissä toimimalla majoitus- tai ravitsemisalan yrityksessä tai ravintolan asiakaspalvelu- ja anniskelutehtävissä. Koulutuksen jälkeen Sinulla on mahdollisuus jatkaa polkuasi matkailualan ammattilaiseksi Matkailualan perustutkinnon opinnoissa.


Koulutukseen hakeminen

Haku on auki 15.2.2019 asti. Jokainen hakija haastatellaan ja opiskelijavalinnat tehdään näiden perusteella helmikuun 2019 aikana.

Koulutusalkaa 4.3.2019 kello 9 Careerian toimipisteessä Vantaalla (Tikkurila).

Koulutuksen tiedot

04.03.2019 - 20.06.2019

Viimeinen hakupäivä 01.03.2019

Vantaa Virnatie 5 A

omaehtoinen koulutus

Koulutus on maksuton.

   Print

Hae koulutukseen