Moniosaaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Etsimme koulutettavaksi puhtauden ja ruoan moniosaajia. Työssäsi teet ylläpitosiivoustehtäviä sekä toimit palvelu- ja jakelukeittiön työtehtävissä. Tämän koulutuksen aikana saat valmiudet toimia puhtaus- ja ravitsemisalan työtehtävissä.

Koulutus antaa sinulle valmiudet jatkaa opintoja joko ravitsemus- tai puhtausalalla.

Careeriassa sinua ovat ohjaamassa alojen huippuosaajat. Olemme kouluttaneet alalle ammattilaisia jo kolmenkymmenen vuoden ajan.
Kenelle?

Koulutus on suunnattu riittävän kielitaidon omaaville ja catering- sekä puhtausalasta kiinnostuneille henkilöille.


Koulutuksen sisältö
  • Opintojen ohjaus
  • Ylläpitosiivous
  • Jakelu- ja palvelukeittiössä toimiminen
  • Suomalaisessa työelämässä toimiminen
  • Suomen kieli

Koulutuksen aikana suoritetaan Hygieniapassi ja ohjelmaan kuuluu myös Hätäensiapukoulutus.

Koulutuksen aikana suoritetaan yksi tutkinnon osa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta, Ylläpitosiivous ja yksi tutkinnon osa Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta, Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot.

Koulutuksen aikana on mahdollista saada erillistä tukea esimerkiksi suomen kieleen tai oppimiseen.


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 19.8.2019 - 13.2.2020 ja se toteutuu päiväopiskeluna. Koulutus on päätoimista ja se sisältää lähiopetusta ja työssäoppimista. Koulutusaika on pääsääntöisesti klo 9 - 15 päivittäin Careerian Vantaan toimipisteessä Tikkurilassa. Koulutuksesta noin puolet on työssäoppimista, jona aikana suoritetaan näytöt.

Syyslomaa pidetään 14. - 18.10.2019 sekä joululomaa 23.12.2019 - 6.1.2020.

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi.


Koulutukseen hakeminen

Hakuaika päättyy 2.8.2019

Koulutukseen valitaan 18 henkilöä. Osallistujat valitaan paperivalinnan ja haastattelujen kautta. Perustelethan hakemuksesi huolellisesti.

Mikäli olet kiinnostunut ruokapalvelu- ja puhtausalan tehtävistä ja sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja riittävä suomen kielen taito, pystyt fyysiseenkin työhön ja itsenäiseen sekä täsmälliseen työskentelyyn, laita hakemusta koulutukseen.

Koulutus on osallistujalle maksuton.

Hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan päätyttyä ensisijaisesti sähköpostitse.