Puhtausalan työvoimakoulutus, Toimitilahuoltaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Puhtausala on siisti juttu!

Puhtausalalla työskentelet siivoojana erilaisissa asiakaskohteissa. Työ on itsenäistä ja vaihtelevaa. Tämän koulutuksen aikana saat valmiudet toimia siivousalan monipuolisissa tehtävissä. Työ on vaihtelevaa ja itsenäistä. Koulutus on suunnattu maahanmuuttajille, mutta soveltuu myös jos äidinkieli on suomi.

Careeriassa sinua ovat ohjaamassa alojen huippuosaajat. Olemme kouluttaneet alalle ammattilaisia jo kolmenkymmenen vuoden ajan.
Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille maahanmuuttajataustaisille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet puhtausalan tehtävistä. Koulutus soveltuu myös niille joiden äidinkieli on suomi.


Koulutuksen sisältö

Opintojen ohjaus, siivoustekniikka, asiakaspalvelu, työturvallisuus, ympäristöhuolto, viestintä, ravitsemus ja hyvinvointi, tietotekniikka, työelämätieto ja työssäoppiminen siivoustehtävissä vanhustenhoitolaitoksissa.

Koulutuksen aikana suoritetaan Hätäensiapukoulutus.

Koulutuksen aikana on mahdollista saada tukea suomen kieleen, atk-taitoihin tai muuhun oppimiseen.

Koulutuksen aikana suoritetaan yksi tutkinnon osa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta, Ylläpitosiivouspalvelut (30 osp) . Lisäksi suoritetaan paikallinen tutkinnon osa Suomalaisessa työelämässä toimiminen (15 osp), joka sisältää työelämän perustaitoja.


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 21.10.2019 - 15.5.2020 ja se toteutuu päiväopiskeluna. Koulutus on päätoimista ja se sisältää lähi- ja etäopetusta sekä työssäoppimista. Koulutusaika on pääsääntöisesti klo 9 - 15 päivittäin Careerian Helsingin toimipisteessä Herttoniemessä. Koulutuksesta noin puolet on työssäoppimista, jona aikana suoritetaan näytöt.

Koulutuksen aikana on lomajaksot 23.12.2019 – 6.1.2020, 17.-23.2.2020 ja 6.-13.4.2020.

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi.


Koulutukseen hakeminen

Hakuaika päättyy 16.9.2019. Hae koulutukseen Uudenmaan Te-toimiston kautta tai täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.tepalvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 686980)

Koulutukseen valitaan 18 henkilöä. Mikäli sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja riittävä suomen kielen taito, pystyt fyysiseenkin työhön ja itsenäiseen työskentelyyn, laita hakemusta koulutukseen.

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään yhteistyössä Te–toimiston kanssa.

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Koulutuksen tiedot

21.10.2019 - 15.05.2020

Viimeinen hakupäivä 16.09.2019

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

Opiskelijamaksu: 0 EUR

   Print

Hae koulutukseen