Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto

Kiinteistönhoitaja, työvoimakoulutus

Kiinteistönhoitaja, osatutkinto, työvoimakoulutus - 11.1.2023 - Porvoo

11.1.2023 - 26.5.2023
Viimeinen hakupäivä:
9.12.2022
Porvoo, Ammattitie 1
Ei opiskelumaksua.

Hae koulutukseen

Kiinteistöala tarjoaa vaihtelua työpäiviin!

Haluatko töitä kiinteistöalalta?

Haluatko toimia itsenäisesti erilaisissa kiinteistöalan työtehtävissä? Haluatko vaihtelevia työpäiviä ja monipuolisia kiinteistön teknisiä sekä sisä- ja ulkoalueiden työtehtäviä?

Kiinteistönhoitajana työtehtäviisi kuuluu kiinteistön tekniikan tarkkailua, pieniä huolto- ja korjaustöitä sekä piha-alueiden hoitoa. Voit työskennellä kiinteistöhuollon yrityksissä, teollisuus- ja toimistokiinteistöissä sekä asuinkiinteistöissä.

Koulutuksen suorittaneena osaat toimia kiinteistöpalvelualan työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti. Saat koulutuksessa valmiudet tarkkailla, huoltaa ja hoitaa kiinteistöjä. Koulutuksessa saat myös hyvät työelämän digitaidot ja suoritat työssä tarvittavat korttikoulutukset.

 

Kenelle?

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa ja jotka ovat täyttäneet 20 vuotta.

Koulutukseen valittavilla tulee olla riittävä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito ja hyvä fyysinen terveys.

Kiinteistönhoitajana työskentelet itsenäisesti ja vastuullisesti sekä pääset käyttämään digi- ja asiakaspalvelutaitoja.

Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 11.01. – 26.05.2023. Koulutus on päätoimista ja opiskelupäivät ovat pääsääntöisesti ma-pe klo 9 – 15 Careerian toimipisteessä Porvoossa (os. Ammattitie 1, 06450 PORVOO) sekä yhteistyökumppaneiden kiinteistöissä lähialueilla.

Koulutukseen kuuluu teoriaopintoja, etäopintoja, käytännön työharjoituksia ja työpaikoilla tapahtuvia sisä- ja ulkoalueiden työtehtäviä.

Koulutuksesta noin puolet on työssäoppimista, jonka aikana suoritetaan näytöt. Työssäoppimisjaksot suoritetaan erilaisissa työkohteissa ja työtehtävissä henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Työssäoppimisjaksojen päiväkohtaiset työajat sovitaan erikseen työnantajan kanssa.

Loma-ajat koulutuksessa ovat:
20. – 26.2.2023

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi.

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Koulutuksen sisältö

Koulutus on osatutkintoon johtava koulutus. Opetus ja tutkintokieli on suomi. Koulutuksiin valittavilla tulee olla riittävä suomen kielen taito.

Opetuksen sisältö: Työturvallisuus, asiakaspalvelu, erilaiset kiinteistönhoitotehtävät sisä- ja ulkotiloissa, kiinteistön tekniset järjestelmät, digiosaaminen ja ympäristönhoito.

Koulutukseen sisältyy seuraavat kortit: Hätäensiapu, Tulityökortti, Työturvallisuuskortti, Työhyvinvointikortti ja Kasvinsuojelututkinto

Suoritettavat tutkinnon osat ovat:

Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen (15 osp)
Kiinteistön yleishoito ja valvonta (30 osp)
Työelämän digitaidot (15 osp)

Katso lisää ePerusteista: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/ammatillinen/7584201

Hae koulutukseen

Kiinteistönhoitaja | Porvoo | 11.1.2023

Hakuaika päättyy 9.12.2022.

Hae koulutukseen Uudenmaan Te-toimiston kautta tai täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa https://tyomarkkinatori.fi/ -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 709327)

Koulutukseen valitaan 16 henkilöä ja opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään yhteistyössä Te–toimiston kanssa. Haastatteluun valituille järjestetään suomen kielen testi, jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi.

Perustele hakemukseesi huolella miksi juuri sinut pitäisi valita koulutukseen. Hakemusten perusteella valitaan osa hakijoista haastatteluun, jotka pidetään 19. – 20.12.2022.

Mikäli olet kiinnostunut kiinteistöpalvelualan tehtävistä ja sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä, riittävä suomen kielen taitotaso (vähintään A2.1.), pystyt fyysiseen, itsenäiseen sekä täsmälliseen työskentelyyn, laita hakemus koulutukseen!

 

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai  www.facebook.com/koulutusneuvonta

Hae koulutukseen

Kysy lisätietoja

Haluatko kysyä lisää koulutuksesta? Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Ole yhteydessä! Autamme mielellämme.

Pasi Mäkinen

Opettaja

040 529 0965

pasi.makinen@careeria.fi


Puhtaus, kiinteistö ja prosessi

Ammattitie 1, Porvoo

Careerian opiskelija menossa ovesta sisään

Miksi juuri Careeriaan?

  1. Voit rakentaa juuri itsesi näköisen opiskelupolun, johon aiempi kokemuksesi ja osaamisesi vaikuttavat.
  2. Koulutuksemme on suunniteltu työelämään sopivaksi – saat juuri sellaisia taitoja, joita työpaikalla tarvitset.
  3. Meillä et jää yksin, vaan otamme huomioon juuri sinut: Careeria antaa kaikille opiskelijoille yksilöllistä ohjausta ja tukea.
  4. Meillä pääset tekemään ja valmistut tulevaisuuden tekijäksi.
  5. Toimipisteemme ovat nykyaikaisia, palvelevia oppimisympäristöjä keskeisissä sijainneissa ja hyvien joukkoliikenneväylien lähellä Uudellamaalla.

Toimipisteet