Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto

Toimitilahuoltaja | Työvoimakoulutus

Toimitilahuoltaja, työvoimakoulutus, osatutkinto - Aloitus: 15.5.2024 - Helsinki

Viimeinen hakupäivä:
12.4.2024
Koulutus alkaa: 15.5.2024 Koulutus päättyy: 10.10.2024
Helsinki, Lämmittäjänkatu 2 A
Ei opiskelumaksua.

Hae koulutukseen Lisätietoja

Edistä työllistymistäsi puhtausalan ammatillisella lyhytkoulutuksella!

Puhtausalalla työskentelet siivoojana erilaisissa asiakaskohteissa. Toimitilahuoltaja huolehtii siitä, että toimitilat ovat käyttäjille puhtaita ja siistejä. Toimitilahuoltajien kysyntä on suuri ja sinulla on hyvät mahdollisuudet saada työtä koulutuksen jälkeen.

Siivoustyö on itsenäistä ja vaihtelevaa. Tämän koulutuksen aikana saat perusvalmiudet toimia puhtausalan työtehtävissä ja työskentelet esimerkiksi päiväkodissa, koulussa, toimistossa tai hotellissa.

Koulutuksen ensisijainen tavoite on osatutkinnon suorittaminen sekä työllistyminen puhtausalan erilaisiin työtehtäviin.

Kenelle?

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti puhtausalasta kiinnostuneille työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa ja jotka ovat täyttäneet 20 vuotta.

Careeriassa tutkintosi suorittamista ohjaavat kokeneet alan ammattilaiset. Hae koulutukseen, mikäli olet kiinnostunut puhtauspalvelualan tehtävistä ja omaat asiakaspalveluhenkisyyttä, riittävän suomen kielen taitotason sekä pystyt itsenäiseen ja täsmälliseen työskentelyyn.

Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 15.5. – 10.10.2024 ja se toteutetaan päiväopiskeluna. Koulutus on päätoimista ja se sisältää lähi- ja etäopetusta, itsenäistä opiskelua sekä työssäoppimista. Koulutusaika on pääsääntöisesti klo 9.00 – 15.00 päivittäin Careerian Helsingin toimipisteessä Herttoniemessä.

Koulutuksesta noin puolet on työssäoppimista, jonka aikana suoritetaan näyttö. Työssäoppimisjaksot suoritetaan erilaisissa työkohteissa ja työtehtävissä henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Työssäoppimisjaksojen päiväkohtaiset työajat sovitaan erikseen työnantajan kanssa.

Lomaa koulutuksen aikana on seuraavasti:
1. – 28.7.2024

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi.

Koulutuksen sisältö

Koulutus on osatutkintoon johtava koulutus. Opetus- ja tutkintokieli on suomi.

Tässä koulutuksessa opiskellaan siivousteknologiaa, asiakaspalvelua, työturvallisuutta, ympäristönhuoltoa, viestintää, tietotekniikkaa ja työelämätietoa. Koulutukseen sisältyy myös opintojen ohjausta ja työssäoppimista työpaikoilla.

Koulutuksen aikana suoritetaan hätäensiapukoulutus ja työturvallisuuskorttikoulutus.

Tavoitteena on suorittaa seuraava tutkinnon osa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta:

  • Ylläpitosiivouspalvelut (30 osp)

Katso lisää ePerusteista.

Hae koulutukseen

Puhtausalan työvoimakoulutus (nro 719286) | 15.5.2024

Hakuaika päättyy 12.4.2024

Hae puhtausalan koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus alla olevan linkin kautta.

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta Koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta (ma – pe klo 9.00 – 16.15) numerosta 0295 020 702  tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

Hae koulutukseen

Koulutukseen valitaan 18 henkilöä. Mikäli sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja riittävä suomen kielen taito, pystyt fyysiseen työhön sekä itsenäiseen työskentelyyn, hae mukaan koulutukseen!

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään yhteistyössä TE–toimiston kanssa. Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten hakemus kannattaa perustella huolellisesti. Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Koulutuksiin valittavilla tulee olla riittävä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito (A2.1). Hakeutumisvaiheessa järjestetään suomen kielen testi, jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi.

Haastattelut järjestetään Careeriassa 26.4.2024.

 

Tutustu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualaan

Katso esittelyvideo

Kysy lisätietoja

Haluatko kysyä lisää koulutuksesta? Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Ole yhteydessä! Autamme mielellämme.

 

 

Sini Illikainen

Opettaja

040 181 1971

Sini.Illikainen@careeria.fi


Puhtaus, kiinteistö ja prosessi

Virnatie 5, Vantaa

Miksi juuri Careeriaan?

  1. Voit rakentaa juuri itsesi näköisen opiskelupolun, johon aiempi kokemuksesi ja osaamisesi vaikuttaa.
  2. Koulutuksemme on suunniteltu työelämään sopivaksi – saat juuri sellaisia taitoja, joita työpaikalla tarvitset.
  3. Meillä et jää yksin, vaan otamme huomioon juuri sinut: Careeria antaa kaikille opiskelijoille yksilöllistä ohjausta ja tukea.
  4. Meillä pääset tekemään ja valmistut huomisen tekijäksi.
  5. Toimipisteemme ovat nykyaikaisia, palvelevia oppimisympäristöjä keskeisissä sijainneissa ja hyvien joukkoliikenneväylien lähellä Uudellamaalla.

Toimipisteet