Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto, Porvoo

Toimitilahuoltaja | Työvoimakoulutus

Toimitilahuoltaja, työvoimakoulutus, osatutkinto - 11.1.2023 - Porvoo

11.1.2023 - 26.5.2023
Viimeinen hakupäivä:
9.12.2022
Porvoo, Ammattitie 1
Ei opiskelumaksua.

Hae koulutukseen

Puhtausala on siisti juttu!

Puhtausalalla työskentelet siivoojana erilaisissa asiakaskohteissa. Toimitilahuoltaja huolehtii siitä, että toimitilat ovat käyttäjille puhtaita ja siistejä. Toimitilahuoltajien kysyntä on suuri ja sinulla on hyvät mahdollisuudet saada työtä koulutuksen jälkeen.

Siivoustyö on itsenäistä ja vaihtelevaa. Tämän koulutuksen aikana saat hyvät valmiudet toimia puhtausalan monipuolisissa työtehtävissä ja työskentelet esimerkiksi sairaalassa, päiväkodissa, koulussa, toimistossa tai hotellissa.

Kenelle?

Työvoimakoulutus on tarkoitettu puhtauspalvelualasta kiinnostuneille työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa ja jotka ovat täyttäneet 20 vuotta.

Koulutuksiin valittavilla tulee olla riittävä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Hakeutumisvaiheessa järjestetään suomen kielen testi, jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi.

Careeriassa tutkintosi suorittamista ohjaavat kokeneet alan ammattilaiset. Hae koulutukseen, mikäli olet kiinnostunut puhtauspalvelualan tehtävistä ja omaat asiakaspalveluhenkisyyttä, riittävän suomen kielen taitotason sekä pystyt itsenäiseen ja täsmälliseen työskentelyyn.

Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan päiväopiskeluna ajalla 11.1. – 26.5.2023. Koulutus on päätoimista ja se koostuu lähiopetuksesta, etäopetuksesta sekä työssäoppimisesta. Opetuspäivät pidetään pääsääntöisesti klo 9 – 15 arkipäivisin Careerian toimipisteessä (Ammattitie 1, 06450 Porvoo).

Koulutuksesta noin puolet on työssäoppimista, jonka aikana suoritetaan näytöt. Työssäoppimisjaksot suoritetaan erilaisissa työkohteissa ja työtehtävissä henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Työssäoppimisjaksojen päiväkohtaiset työajat sovitaan erikseen työnantajan kanssa.

Koulutuksen aikana on lomajakso 20. – 26.2.2023.

Koulutuksen sisältö

Koulutus on osatutkintoon johtava koulutus. Opetus- ja tutkintokieli on suomi.

Tässä koulutuksessa opiskellaan siivousteknologiaa, asiakaspalvelua, työturvallisuutta, ympäristönhuoltoa, viestintää, tietotekniikkaa ja työelämätietoa. Koulutuksen aikana on mahdollista opiskella myös ammatillista suomen kieltä ja muita oppimisvalmiuksia tukevia opintoja. Koulutukseen sisältyy myös opintojen ohjausta.

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa valitaan suoritettavat tutkinnonosat. Tavoitteena on, että opiskelija suorittaa kaksi pakollista ja yhden valinnaisen tutkinnon osan tämän koulutuksen aikana.

– Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalveluiden tuottaminen 15 osp
– Ylläpitosiivouspalvelut 30 osp
– Valinnainen tutkinnon osa 15 – 60 osp

Lue lisää tutkinnon perusteista:

https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/ammatillinen/7584201 

Koulutuksen aikana suoritetaan myös hätäensiapukoulutus.

Hae koulutukseen

Puhtausalan työvoimakoulutus (nro 709192) | 11.1.2023 Porvoo

Hakuaika päättyy 9.12.2022

Hae koulutukseen Uudenmaan Te-toimiston kautta tai täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa tyomarkkinatori.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 709192)

Koulutukseen valitaan 16 henkilöä. Mikäli olet kiinnostunut puhtauspalvelualan tehtävistä ja sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä, riittävä suomen kielen taito (vähintään A2.1.), pystyt fyysiseen, itsenäiseen sekä täsmälliseen työskentelyyn – hae tähän koulutukseen!

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään yhteistyössä TE–toimiston kanssa. Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten ole hyvä ja perustele hakemuksesi huolellisesti. Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Haastattelut pidetään 19. – 20.12.2022 Careeriassa.

 

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta Koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta (ma – pe klo 9.00 – 16.15) numerosta 0295 020 702 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

Hae koulutukseen

 

 


Kysy lisätietoja

Haluatko kysyä lisää koulutuksesta? Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Ole yhteydessä! Autamme mielellämme.

 

 

Siv Makkonen

Opettaja

040 594 1869

Siv.Makkonen@careeria.fi


Puhtaus, kiinteistö ja prosessi

Ammattitie 1, Porvoo

Careerian opiskelija menossa ovesta sisään

Miksi juuri Careeriaan?

  1. Voit rakentaa juuri itsesi näköisen opiskelupolun, johon aiempi kokemuksesi ja osaamisesi vaikuttaa.
  2. Koulutuksemme on suunniteltu työelämään sopivaksi – saat juuri sellaisia taitoja, joita työpaikalla tarvitset.
  3. Meillä et jää yksin, vaan otamme huomioon juuri sinut: Careeria antaa kaikille opiskelijoille yksilöllistä ohjausta ja tukea.
  4. Meillä pääset tekemään ja valmistut huomisen tekijäksi.
  5. Toimipisteemme ovat nykyaikaisia, palvelevia oppimisympäristöjä keskeisissä sijainneissa ja hyvien joukkoliikenneväylien lähellä Uudellamaalla.

Toimipisteet