Ravintola- ja catering-alan osatutkinto | Eezy Oy

Ravintolan tarjoilija palvelemassa asiakkaita
Monimuotokoulutus - 25.4.2022 - Helsinki

25.4.2022 - 26.6.2022
Viimeinen hakupäivä:
25.4.2022
Helsinki, Lämmittäjänkatu 2
Koulutus on maksuton

Hae koulutukseen

Ravintola- ja catering-alan koulutus työllistää erilaisiin työtehtäviin!

Matkailu ja ravintola-ala etsii pääkaupunkiseudun hotelleihin osaavia ja reippaita työntekijöitä. Tämä koulutus tähtää työllistymiseen Eezy Oy:lle. Oletpa sitten alan uusi tulokas, alalla keikkaillut tai innokas kehittämään taitoasi työelämässä – tartu nyt tilaisuuteen!

Koulutuskokonaisuus toteutetaan yhteistyössä oppilaitoksen, Eezyn ja Sokotelin kanssa. Sinulla on mahdollisuus rakentaa oma urapolkusi suorittamalla eri tutkinnonosia ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta ja työllistyä sen mukaisesti erilaisiin tehtäviin, kuten hotellin aamiais- tai lounaskokiksi. Voit valita myös suuntautumisen asiakaspalvelutehtäviin ja työskennellä tarjoilijana hotellin eri ravintoloissa.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut matkailu- ja ravintola-alan tehtävistä. Olet yhteistyökykyinen, palveluhenkinen, oma aloitteinen ja täsmällinen ja sinulla on mahdollisuus tehdä vuorotyötä. Koulutukseen osallistuaksesi sinulla tulee olla riittävä terveys alalla työskentelemiseen. Haluat myös kehittyä työelämässä oppimalla.

Haluatko tarjota elämyksiä asiakkaille?

Työllisty kokiksi tai tarjoilijaksi kansainväliseen hotelliympäristöön.

Hotelleissa työskentely on monipuolista ja vaihtelevaa, ja pääset luomaan itsesi näköisen urapolun!

Käytännön toteutus

Ravintola- ja catering-alan koulutus etenee jaksoittain henkilökohtaisen urasuunnitelman mukaisesti kokin tai tarjoilijan polkua.

Ensimmäisen jakson jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä alan perustehtäviin joko hotellin ravintolan keittiöön tai sen asiakaspalvelutehtäviin.

Ammattitaitoa on mahdollista laajentaa jatkamalla opintoja ensimmäisen jakson jälkeen kahdessa, noin kolmen kuukauden pituisessa opintojaksossa oppisopimuksella.

Jakson alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiempi koulutus ja työkokemus. Samalla laaditaan alustava suunnitelma opintojen jatkumisesta ensimmäisen jakson jälkeen.

Opinnot koostuvat lähi- ja verkko-opiskelusta, työelämäjaksoista pääkaupunkiseudun Sokotel -toimipaikoissa sekä itsenäisestä opiskelusta.

 

Koulutuksen ajankohta

25.04.2022 – 26.06.2022

Koulutuksen sisältö

Careerian paikallinen tutkinnon osa:
  • Ruokapalvelujen perusteet, 15 osp

tai

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa:
  • Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp

Opinnoissa hankitaan työelämävalmiuksia, tutustutaan alan mahdollisuuksiin ja opitaan alalla tarvittavia perustaitoja.

Hae koulutukseen

Monimuotokoulutus 25.04.2022, Helsinki

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti.

Hakijoilta edellytetään alalle soveltuvuutta, kuten hyvää terveyttä ja toimintakykyä, sekä hyvää suomen kielen osaamista. 

 

Hae koulutukseen

Kysy lisätietoja

Haluatko kysyä lisää koulutuksesta? Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Ole yhteydessä! Autamme mielellämme.

 

 

 

Anna-Maija Paananen

Opettaja

040 099 6503

Anna-Maija.Paananen@careeria.fi


Matkailu ja ruoka

Lämmittäjänkatu 2, Helsinki


Careerian opiskelija menossa ovesta sisään

Miksi juuri Careeriaan?

  1. Koulutuksemme ovat käytännönläheisiä – saat tulevaisuuden työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja. 
  2. Teemme sinulle yksilöllisen opiskeluohjelman kokemuksesi ja työpaikkasi mukaan. 
  3. Meillä et jää yksin, vaan otamme huomioon juuri sinut: Careeria antaa kaikille opiskelijoille yksilöllistä ohjausta ja tukea.
  4. Meillä pääset tekemään ja valmistut tulevaisuuden tekijäksi.
  5. Toimipisteemme ovat nykyaikaisia, palvelevia oppimisympäristöjä keskeisissä sijainneissa ja hyvien joukkoliikenneväylien lähellä Uudellamaalla.