Ruokapalvelujen perusteet, osatutkinto

Ravitsemisalalle aputyötehtäviin

Suurtalouskokki tekemässä ruokaa
Työvoimakoulutus (nro 702865) - 15.3.2022 - Vantaa

15.3.2022 - 21.6.2022
Viimeinen hakupäivä:
25.2.2022
Vantaa, Virnatie 5 A
Koulutus on maksuton

Hae koulutukseen

Työllisty ravitsemisalalle aputyötehtäviin!

Tässä koulutuksessa sinulla on mahdollisuus suorittaa paikallinen tutkinnon osa, ruokapalvelujen perusteet.

Koulutus on suunniteltu riittävän suomen kielen taidon omaaville maahanmuuttajataustaisille henkilöille, jotka haluavat oppia ruokapalvelun perustyötehtäviä.

Ravitsemispalveluissa on tärkeää, että haluat palvella asiakkaita hyvin ja vastuullisesti, yhteistyössä muiden kanssa.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, mikäli olet työtön tai työttömyysuhan alainen maahanmuuttajataustainen, ja olet kiinnostunut ruoka-alasta. Työskentely alalla edellyttää hyvää kuntoa.

Koulutuksesta saat loistavasti valmiuksia työskennellä ravitsemisalalla monipuolisissa työtehtävissä, kuten ravintoloissa, kahviloissa ja catering-alan yrityksissä.

Tartu tilaisuuteen ja työllisty ravitsemisalalle!

Käytännön toteutus

Ravitsemisalan koulutus on päätoimista ja se sisältää lähi- ja verkko-opetusta sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista.

Lähiopetus on pääsääntöisesti kello 9.00 – 15.00 Vantaan toimipisteessämme.

Työelämässä oppiminen suoritetaan pääkaupunkiseudulla ravitsemisalan yrityksissä.

Koulutuksen alussa sinulle laaditaan Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi.

Koulutuksen ajankohta

HUOM! Koulutuksen ajankohta muuttunut. Uusi ajankohta 15.3.-21.6.2022.

Lisäksi koulutuksen hakuaikaa jatkettu 25.2.2022 asti.

 

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa suoritetaan Careerian paikallinen tutkinnon osa: Ruokapalvelujen perusteet. Koulutus on ravintola- ja cateringalan osatutkinto, jonka laajuus on 15 osaamispistettä (osp).

Careerian paikallinen tutkinnon osa:

  • Ruokapalvelujen perusteet, 15 osp

Koulutuksessa perehdytään esimerkiksi:

  • erilaisiin elintarvikkeisiin
  • keittiön aputyötehtäviin
  • ammattikeittiön koneisiin ja välineisiin
  • asiakaspalveluun
  • keittiön puhtaanapitoon

Jatko-opinnot

Osatutkinnon suoritettuasi voit myöhemmin suorittaa ravintola- ja catering-alan koko tutkinto.

Väyläopinnot ammattikorkeakouluun

Jatko-opintomahdollisuudet

Hae koulutukseen

Työvoimakoulutus (nro 702865) 15.3.2022, Vantaa

Täytä hakulomake alla olevasta linkistä.

Hakuajan umpeuduttua teemme TE-toimiston kanssa yhteistyössä paperivalinnat, joiden perusteella kutsumme hakijat haastatteluun.

Haastattelujen perusteella teemme ehdotuksen opiskelijavalinnoista TE-toimistolle, joka tekee lopulliset valinnat.

Hae koulutukseen

Kysy lisätietoja

Haluatko kysyä lisää koulutuksesta? Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Ole yhteydessä! Autamme mielellämme.

 

 

 

Mirja Martin

0400360513

mirja.martin@careeria.fi

Tule opiskelemaan Careeriaan!


Miksi juuri Careeriaan?

  1. Koulutuksemme ovat käytännönläheisiä – saat tulevaisuuden työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja. 
  2. Teemme sinulle yksilöllisen opiskeluohjelman kokemuksesi ja työpaikkasi mukaan. 
  3. Meillä et jää yksin, vaan otamme huomioon juuri sinut: Careeria antaa kaikille opiskelijoille yksilöllistä ohjausta ja tukea.
  4. Meillä pääset tekemään ja valmistut tulevaisuuden tekijäksi.
  5. Toimipisteemme ovat nykyaikaisia, palvelevia oppimisympäristöjä keskeisissä sijainneissa ja hyvien joukkoliikenneväylien lähellä Uudellamaalla.