Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto

Toimitilahuoltaja, työvoimakoulutus

Toimitilahuoltaja, työvoimakoulutus - Aloitus: 20.11.2024 - Vantaa

Viimeinen hakupäivä:
25.10.2024
Koulutus alkaa: 20.11.2024 Koulutus päättyy: 8.10.2025
Vantaa, Virnatie 5
Ei opiskelumaksua.

Hae koulutukseen Lisätietoja

Työllisty puhtausalalle!

Puhtausala on siisti juttu!

Puhtausalalla työskentelet siivoojana erilaisissa asiakaskohteissa. Toimitilahuoltaja huolehtii siitä, että toimitilat ovat käyttäjille puhtaita ja siistejä. Toimitilahuoltajien kysyntä on suuri ja sinulla on hyvät mahdollisuudet saada työtä koulutuksen jälkeen.

Siivoustyö on itsenäistä ja vaihtelevaa. Tämän koulutuksen aikana saat hyvät valmiudet toimia puhtausalan monipuolisissa työtehtävissä ja työskentelet esimerkiksi päiväkodissa, koulussa, toimistossa tai hotellissa.

Koulutuksen ensisijainen tavoite on osatutkinnon suorittaminen sekä työllistyminen puhtausalan erilaisiin työtehtäviin.

Kenelle?

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti puhtausalasta kiinnostuneille työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa ja jotka ovat täyttäneet 20 vuotta.

Koulutukseen valittavilla tulee olla riittävä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Hakeutumisvaiheessa järjestetään suomen kielen testi, jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi.

 

Careeriassa tutkintosi suorittamista ohjaavat kokeneet alan ammattilaiset.

Hae koulutukseen, mikäli olet kiinnostunut puhtauspalvelualan tehtävistä ja omaat asiakaspalveluhenkisyyttä, sinulla on riittävä suomen kielen taitotaso sekä pystyt itsenäiseen ja täsmälliseen työskentelyyn.

Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 20.11.2024 – 8.10.2025. Koulutus on päätoimista ja se sisältää lähi- ja etäopetusta, itsenäistä opiskelua sekä työssäoppimista. Koulutusaika on pääsääntöisesti 9.00 – 15.00 päivittäin Vantaalla Careerian toimipisteessä (Virnatie 5 A).

Työssäoppimisjaksot suoritetaan erilaisissa työkohteissa ja työtehtävissä henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Työssäoppimisjaksojen päiväkohtaiset työajat sovitaan erikseen työnantajan kanssa.

Koulutuksen aikana on seuraavat lomajaksot:
23.12.2024 – 6.1.2025
17. – 23.2.2025
7.7. – 3.8.2025

Opetus ja tutkinnon suorittaminen tapahtuu suomen kielellä.

Tässä koulutuksessa opiskellaan siivousteknologiaa, asiakaspalvelua, työturvallisuutta, ympäristönhuoltoa, viestintää, tietotekniikkaa ja työelämätietoa. Koulutuksen aikana on mahdollista opiskella myös ammatillista suomen kieltä ja muita oppimisvalmiuksia tukevia opintoja. Koulutukseen sisältyy myös opintojen ohjausta.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa opiskellaan osia puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta, toimitilahuoltajan osaamisalasta.

Koulutuksen alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa valitaan tutkinnon osat, jotka tulet suorittamaan. Koulutus on osatutkintoon johtava koulutus.

Tavoitteenasi on suorittaa koulutuksen aikana kaksi pakollista ja yksi valinnainen tutkinnon osa. Tämän koulutuksen aikana suoritat myös hätäensiapukoulutuksen.

  • Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalveluiden tuottaminen, 15 osp (= osaamispistettä)
  • Ylläpitosiivouspalvelut, 30 osp
  • Suomalaisessa työelämässä toimiminen, 15 osp

Katso lisää tutkinnon perusteista.

Hae koulutukseen

Työvoimakoulutus | Vantaa | 20.11.2024

Hakuaika päättyy 25.10.2024.

Koulutuksen numero on 719311

 

Hae koulutukseen Uudenmaan TE-toimiston kautta tai täyttämällä sähköinen hakemus alla olevasta linkistä.

Koulutukseen valitaan 16 henkilöä. Hakijoilta edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä, riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (A2.1) sekä siivoustyöhön soveltuvaa fyysistä työkuntoa. Hakeutumisvaiheessa järjestetään suomen kielen testi, jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi. Kielitaito sekä työssäoppimisjakson työkohde vaikuttavat opiskelijan osatutkinnon muodostumiseen.

Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten ole hyvä ja perustele hakemuksesi huolellisesti. Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut pidetään Careeriassa vk:lla 45. Opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Opiskelijoille maksetaan koulutuksen aikana työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) sekä kulukorvausta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma – pe klo 9.00 -16.15 numerosta 0295 020 702 tai nettisivuilta https://tyomarkkinatori.fi/info/valtakunnalliset-neuvontapalvelut/henkiloasiakkaan-neuvontapalvelut/koulutusneuvonta tai https://www.facebook.com/Koulutusneuvonta/

Hae koulutukseen

Tutustu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualaan

Katso esittelyvideo

Kysy lisätietoja

Haluatko kysyä lisää koulutuksesta? Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Ole yhteydessä! Autamme mielellämme.

Tiina Saarela

Opettaja

040 617 5724

Tiina.Saarela@careeria.fi


Puhtaus, kiinteistö ja prosessi

Virnatie 5, Vantaa

Miksi juuri Careeriaan?

  1. Voit rakentaa juuri itsesi näköisen opiskelupolun, johon aiempi kokemuksesi ja osaamisesi vaikuttaa.
  2. Koulutuksemme on suunniteltu työelämään sopivaksi – saat juuri sellaisia taitoja, joita työpaikalla tarvitset.
  3. Meillä et jää yksin, vaan otamme huomioon juuri sinut: Careeria antaa kaikille opiskelijoille yksilöllistä ohjausta ja tukea.
  4. Meillä pääset tekemään ja valmistut tulevaisuuden tekijäksi.
  5. Toimipisteemme ovat nykyaikaisia, palvelevia oppimisympäristöjä keskeisissä sijainneissa ja hyvien joukkoliikenneväylien lähellä Uudellamaalla.

Toimipiste