Trukkikorttikoulutus

Trukkikortti

Trukkikorttikoulutus on sinulle, joka käytät työssäsi trukkia työvälineenä, etkä vielä omista trukkikorttia tai se on vanhentunut.

Koulutuksen aikana saat tietoa turvallisesta trukkiajosta ja työturvallisuudesta lain puitteissa ja vakuutusyhtiöiden suositusten mukaisesti ohjeistettuna sekä tekemään tarvittavia huoltotoimenpiteitä. Trukkikorttikoulutuksesta saat ammattipätevyyden lisäksi trukkikortin.
Kenelle?

Trukkikorttikoulutus on tarkoitettu työssään trukkia käyttäville henkilöille, joilla ei vielä ole lainvoimaista trukkikorttia.


Koulutuksen sisältö

Trukinkuljettajan vaatimukset ja ominaisuudet

Ammattimainen asennoituminen trukkityöhön: Turvalliset työtavat, Trukinkuljettajan vastuut, Työohjeiden noudattaminen, Epäkohdista ja vaaratilanteista ilmoittaminen

Trukin tekniset asiat: Trukkityypit, Trukin rakenne, Trukin tyyppihyväksyntä ja kilvet

CE-merkintä: Trukin nostokyky ja vakavuus Trukin huolto ja kunnossapito, Trukkiakut, nestekaasu, muut polttoaineet, Trukin varoituslaitteet

Työskentely trukilla: Hallintalaitteiden käyttö, Trukin vakavuus, painopiste, Kuorman käsittely ja pinoaminen, Tuotteiden huolellinen käsittely, Päivittäiset tarkastukset ja huolto, Akkujen varausten tarkistus ja akkujen huolellinen vaihto, Lisälaitteet ja niiden käyttö, Ajo-ohjeet

Henkilönostot trukilla

Lainsäädäntö: Trukinkuljettajan vastuut, oikeudet ja velvollisuudet, Työturvalain velvoitteet, Vakuuttaminen ja rekisteröinti

Työturvallisuus: Trukkitapaturmat, Läheltä piti-tilanteiden läpikäynti, Tapaturma- ja vahinkokustannukset, Paloturvallisuus

Tentti


Käytännön toteutus

Nyt sinulla on mahdollista suorittaa trukkikorttikoulutus yhdellä teoriapäivällä sekä 1-2 ajopäivällä varustettuna kokemuksesi ja osaamisesi huomioiden.

Teoriakoulutus ja ajo-opetuspäivät toteutetaan klo 9.00 - 16.00 välisenä aikana Careeria Keravan toimipisteessä, osoitteessa Kumitehtaankatu 5 B, Kerava.

Muistathan ottaa mukaan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen ja turvakengät ajopäivälle. Koulutus on suomenkielinen.

Koulutukseen osallistumisen voi perua kuluitta viikkoa ennen koulutusta. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään koko osallistumismaksu. Todistetuissa sairaustapauksissa maksua ei peritä. Peruutukset sähköpostilla osoitteeseen korttikoulutus@careeria.fi tai kouluttajalle.

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, mikäli koulutusryhmää ei saada täyteen.

Trukkikortti on voimassa 5 vuotta ja sen jälkeen sinun tulee huolehtia sen uusimisesta.

HINTA: Koulutus toteutetaan 3 pv koulutuksena, joista ensimmäinen on teoriakoulutus ja loput kaksi ajopäiviä. Toinen ajopäivä on ammattitaitoiselle kuskille monesti liikaa, joten hinta sovitaan ammattitaidon mukaisesti. 3 päivän koulutus on 400€ (sis. alv%) ja 2 päivän koulutus on 300€ (sis. alv%)


Koulutukseen hakeminen

Hae koulutukseen nettisivujemme kautta. Hakijoihin otamme yhteyttä muutaman viikon sisällä ilmoittautumisesta sähköpostitse ja lähetämme tarkemmat tiedot koulutuksesta.

Kouluttaja: Sari Kivelä sari.kivela@careeria.fi puh 040-635 4045

Careeria Keravan toimipisteeseen saapumisohje:

Kumitehtaankatu 5 B, 4.krs 04260 Kerava

Teoriapäivän tilan näkee info taulusta Ajopäivinä Trukkihalli (halli, 5 D)

Klondyke-talon pääsisäänkäynnin osoite on: Kumitehtaankatu 5 04260 Kerava Pääsisäänkäynnin yhteydessä on lounasravintola ja Klondyke-talon info.

JUNAT

Klondyke-talo sijaitsee Savion aseman vieressä. Saviolle liikennöivät N- ja K-junat.

OPISKELIJOIDEN PYSÄKÖINTI

Careerian käytössä on Klondyke-talon asiakaspysäköintipaikkoja. Pysäköinti on maksutonta.

Koulutuksen tiedot

10.06.2019 - 12.06.2019

Viimeinen hakupäivä 09.06.2019

Kerava Kumitehtaankatu 5 B

Opiskelijamaksu: 400 EUR

   Print

Hae koulutukseen