Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto museoalalle

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto museoalalle

Kehittämällä uusia palveluja ja elämyksellisyyttä varmistat paikkasi museokentän kärjessä! Hae uutta potkua toimintaan kehittämällä osaamistasi mm. tuotteistamisessa ja palvelumuotoilussa. Tule kehittämään museoalaa innovatiivisessa joukossa ja verkostoidu muiden alan toimijoiden kanssa. Hae koulutukseen nyt ja vahvista paikkaasi muuttuvan alan innovatiivisena toimijana!
Kenelle?

Jatkuvasti muuttuva ja kehittyvä museoalan toimintaympäristö haastaa kehittämään, monipuolistamaan ja uudistamaan tarjontaa eri asiakasryhmien tarpeet huomioon ottaen. Careerian ja Suomen museoliiton yhteistyössä suunnittelemassa koulutuksessa saat hyvät valmiudet erilaisten innovatiivisten ratkaisujen ja palveluiden luomiseen. Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto soveltuu hyvin organisaation tuotteiden ja palvelujen kehittämisessä toimiville henkilöille, alan esimiehille ja projektipäälliköille.


Koulutuksen sisältö

Museoalalle rakennettu koulutuskokonaisuus tarjoaa oivan mahdollisuuden tuotekehittämiseen ja palveluinnovaatioiden luomiseen juuri sinun työssäsi. Lähtökohtana on oman organisaation toiminnan kehittäminen yhdessä muiden alan toimijoiden kanssa. Opiskelu on joustavaa ja voit osallistua lähiopetukseen myös verkon välityksellä. Hae rohkeasti mukaan!

Koulutuksen pääteemat:

  • elämyksellisyys ja asiakaskokemuksen johtaminen
  • palvelumuotoilu ja tuotteistaminen
  • digitaalisuus osana kehittämistyötä

Käytännön toteutus

Tutkinnon ensimmäinen osa Proaktiivinen kehittäminen toteutetaan lähes kokonaan verkko-opetuksena sisältäen vain kaksi lähipäivää. Tutkinnon valinnaiset osat toteutetaan syksyllä 2019 monimuoto-opiskeluna, joihin voi osallistua joko paikan päällä Careerian Vantaan toimipisteessä Tikkurilassa tai etänä. Valinnaisten päivien kesto on klo 12-16 kaksi kertaa kuukaudessa. Tutkinnon voi suorittaa joustavasti työn ohessa oman henkilökohtaisen suunnitelman ohjaamana.


Koulutukseen hakeminen

Organisaatiosi on Suomen museoliiton jäsen ja työskentelet tuotteiden ja palvelujen kehittämisen parissa. Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnossa osaaminen osoitetaan tuotekehitystyön parissa omalla työpaikalla. Koulutukseen hakeutuminen tapahtuu oppisopimuskeskuksen kautta.Siellä sinua palvelee

asiakasvastaava Kenneth Rosenström puh. 040-667 9307, kenneth.rosenstrom@careeria.fi

Opiskelijat valitaan työtehtävän ja haastattelun perusteella.

Koulutuksen tiedot

12.03.2019 - 30.06.2020

Viimeinen hakupäivä 01.03.2019

Vantaa Virnatie 5 A

Opiskelijamaksu: 0 EUR

   Print

Hae koulutukseen