Turvallisuusalan ammattitutkinnon osa

Vartijan koulutus

Turvallisuusalan ammattitutkinnon osa - 14.9.2023 - Helsinki

14.9.2023 - 27.9.2023
Jatkuva haku.
Helsinki, Lämmittäjänkatu 2 A
500€ (alv 0%)

Ilmoittaudu Lisätietoja

Turvallisuus on tulevaisuuden ala, joka tarvitsee yhä enemmän osaajia. Alan ammattilaiset työskentelevät monenlaisissa yrityksissä ja laitoksissa. Sinusta voi tulla hyvä turvallisuusalan ammattilainen, mikäli taustasi on kunnossa ja kykenet huomaavaiseen sekä luottamukselliseen asiakaspalveluun.

Koulutuksen hyväksytty suorittaminen oikeuttaa hakemaan poliisilta pysyvää vartijaksi hyväksyntää. Lisätietoa lupahakemuksista: https://poliisi.fi/korttihakemukset

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen, rehellinen ja luotettava sekä henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan turvallisuusalalle sopiva.

Hakijoiden, joiden äidinkieli on muu kuin Suomi tulee osoittaa hallitsevansa Suomen kielen riittävän hyvin kyetäkseen suorittamaan koulutuksen. Koulutuksessa on lakisääteinen läsnäolovelvoite ja mikäli se ei täyty koulutus keskeytyy ellei poissaoloa voida kohtuullisina pidettävin toimenpitein korvata.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältö:

  • Turvallisuusalaa ja vartijan toimivaltuuksia ja
  • velvollisuuksia koskeva lainsäädäntö
  • Vartijan toiminta ja tilannehallinta
  • Rakenteellinen suojaus ja tekninen valvonta
  • Palo- ja pelastustoiminta
  • Vartijan voimankäyttövälineet ja niiden käyttö
  • Ensiaputilanteet vartijan työssä
  • Koe

Opiskelijalla on oikeus uusia koe kolme kertaa. Mikäli opiskelija ei läpäise koetta uusintakertojen puitteissa tulee koulutus suorittaa kokonaisuudessaan uudelleen.

Veloitus hylätyn kokeen uusimisesta 50 €

Toteutus ja ajankohta

Tämä koulutus järjestetään 14.9. – 27.9.2023 välisenä aikana  klo 8-16 Herttoniemen toimipisteessä, osoitteessa Lämmittäjänkatu 2.

 

Opiskelijan tulee esittää koulutuksen ensimmäisenä päivänä todistus hyväksytysti suoritetusta Väliaikaisen vartijan koulutuksesta tai Vartijan työn perusteet -koulutuksesta (joka tulee olla suoritettu 1.10.2002 jälkeen).

Kysy lisätietoja

Haluatko kysyä lisää koulutuksesta? Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Ole yhteydessä! Autamme mielellämme.

Mia Niinikoski

Koulutuskoordinaattori

040 158 3225

Mia.Niinikoski@careeria.fi


Terveys, turvallisuus ja hyvinvointi

Ammattitie 1, Porvoo