Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, osatutkinto

Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen

Työvoimakoulutus (uranumero 714282) - 19.9.2023 - Helsinki

19.9.2023 - 30.11.2023
Viimeinen hakupäivä:
16.8.2023
Helsinki, Lämmittäjänkatu 2
Ei opiskelumaksua.

Hae koulutukseen Lisätietoja
Omaehtoinen koulutus - 19.9.2023 - Helsinki

19.9.2023 - 30.11.2023
Viimeinen hakupäivä:
16.8.2023
Helsinki, Lämmittäjänkatu 2
Ei opiskelumaksua.

Hae koulutukseen Lisätietoja

Tartu tilaisuuteen!

Mahdollisuus työllistyä kaupan alalle. Ala tarvitsee ravitsemisalan osaavia ja reippaita työntekijöitä kasvavaan joukkoonsa.

Tässä koulutuksessa suoritetaan Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen 15 osp tutkinnon osa Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu sinulle, jos

  • olet kiinnostunut kaupan- ja ravitsemisalan tehtävistä
  • olet yhteistyökykyinen, asiakaspalvelutaitoinen, oma-aloitteinen ja täsmällinen
  • voit tehdä vuorotyötä
  • sinulla on riittävä terveys työskennellä alalla
  • suomen kielen taitosi on hyvä, ja palveluasenteesi auttaa sinua hoitamaan myös muun kieliset asiakastilanteet

Käytännön toteutus

Koulutus sisältää lähiopetusta, työpaikalla tapahtuvaa oppimista sekä itsenäistä opiskelua verkossa.

Työpaikalla tapahtuva oppiminen pääkaupunkiseudun asiakasyrityksissä.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiempi koulutus ja työkokemus. Tutkinnon osan suorittaminen mahdollistaa myöhemmin koko tutkinnon suorittamisen.

Työpaikalla pitää olla voimassa oleva salmonellatodistus. Tämän voi hankkia koulutuksen aikana.

Halutessasi voit jatkaa opintoja ravintola- ja cateringalan perustutkintoon.

Koulutuksen ajankohta

Koulutus toteutetaan ajalla 19.9.2023 – 30.11.2023.

 

Koulutuksen sisältö

Opiskelijan tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta: 

Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen 15 osp  

  • Palvelutoiminnot
  • Työelämävalmiudet
  • Palvelutiskin tuotteiden tuotetuntemus ja ruoanvalmistus
  • Elintarvikkeiden ja tuotteiden varastointi ja pakkaus
  • Elintarvikkeiden ja tuotteiden käsittely sekä esille laitto
  • Hygieniaosaaminen, koulutuksen aikana suoritetaan hygieniapassi
  • Asiakaspalvelu
  • Työpaikan palvelutiskillä tapahtuva oppiminen

Jatko-opinnot

Osatutkinnon suoritettuasi voit myöhemmin suorittaa ravintola- ja catering-alan koko tutkinto.

Väyläopinnot ammattikorkeakouluun

Jatko-opintomahdollisuudet

Hae koulutukseen

Työvoimakoulutus (nro 714282) 19.9.23, Helsinki

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään yhteistyössä TE- toimiston kanssa. Koulutushakemukset käsitellään 24.8.2023. Osa hakijoita kutsutaan viikolla 36 pidettävään koulutushaastatteluun.

Täytä hakulomake alla olevasta linkistä.

Hae koulutukseen

Omaehtoinen koulutus 19.9.23, Helsinki

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti.

Täytä hakulomake alla olevasta linkistä.

Hae koulutukseen

Kysy lisätietoja

Haluatko kysyä lisää koulutuksesta? Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Ole yhteydessä! Autamme mielellämme.

 

 

 

Anna-Maija Paananen

Opettaja

040 099 6503

Anna-Maija.Paananen@careeria.fi


Matkailu ja ruoka

Lämmittäjänkatu 2, Helsinki

Tule opiskelemaan Careeriaan!

Miksi juuri Careeriaan?

  1. Koulutuksemme ovat käytännönläheisiä – saat tulevaisuuden työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja. 
  2. Teemme sinulle yksilöllisen opiskeluohjelman kokemuksesi ja työpaikkasi mukaan. 
  3. Meillä et jää yksin, vaan otamme huomioon juuri sinut: Careeria antaa kaikille opiskelijoille yksilöllistä ohjausta ja tukea.
  4. Meillä pääset tekemään ja valmistut tulevaisuuden tekijäksi.
  5. Toimipisteemme ovat nykyaikaisia, palvelevia oppimisympäristöjä keskeisissä sijainneissa ja hyvien joukkoliikenneväylien lähellä Uudellamaalla.