Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, osatutkinto
19.9.2023 - 30.11.2023Viimeinen hakupäivä:16.8.2023Helsinki, Lämmittäjänkatu 2Ei opiskelumaksua.
Mahdollisuus työllistyä kaupan alalle. Ala tarvitsee ravitsemisalan osaavia ja reippaita työntekijöitä kasvavaan joukkoonsa.
Tässä koulutuksessa suoritetaan Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen 15 osp tutkinnon osa Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta.
Koulutus on suunnattu sinulle, jos
Koulutus sisältää lähiopetusta, työpaikalla tapahtuvaa oppimista sekä itsenäistä opiskelua verkossa.
Työpaikalla tapahtuva oppiminen pääkaupunkiseudun asiakasyrityksissä.
Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiempi koulutus ja työkokemus. Tutkinnon osan suorittaminen mahdollistaa myöhemmin koko tutkinnon suorittamisen.
Työpaikalla pitää olla voimassa oleva salmonellatodistus. Tämän voi hankkia koulutuksen aikana.
Halutessasi voit jatkaa opintoja ravintola- ja cateringalan perustutkintoon.
Koulutus toteutetaan ajalla 19.9.2023 – 30.11.2023.
Opiskelijan tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta:
Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen 15 osp
Osatutkinnon suoritettuasi voit myöhemmin suorittaa ravintola- ja catering-alan koko tutkinto.
Väyläopinnot ammattikorkeakouluun
Jatko-opintomahdollisuudet
Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään yhteistyössä TE- toimiston kanssa. Koulutushakemukset käsitellään 24.8.2023. Osa hakijoita kutsutaan viikolla 36 pidettävään koulutushaastatteluun.
Täytä hakulomake alla olevasta linkistä.
Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti.
Haluatko kysyä lisää koulutuksesta? Jäikö jokin asia askarruttamaan?
Ole yhteydessä! Autamme mielellämme.
Opettaja
040 099 6503
Anna-Maija.Paananen@careeria.fi
Matkailu ja ruoka
Lämmittäjänkatu 2, Helsinki
Lämmittäjänkatu 2 A 00880 Helsinki