Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, osatutkinto
Viimeinen hakupäivä:12.1.2025Koulutus alkaa: 11.2.2025 Koulutus päättyy: 17.6.2025Koulutuksen uranumero: 723584Vantaa, Virnatie 5 AEi opiskelumaksua.
Koulutus alkaa: 25.3.2025 Koulutus päättyy: 30.9.2025Haku avataan pianVantaa, Virnatie 5 AEi opiskelumaksua.
Tämä koulutus antaa sinulle valmiuksia työskennellä ravitsemisalalla monipuolisissa työtehtävissä.
Koulutuksessa opit ruokapalvelun perustyötehtäviä kuten
Ammattiosaamisen lisäksi saat valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn ja opit lisää työelämätaitoja.
Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen työllistyt ravitsemisalalle. Sen vuoksi rakennat työelämäverkostoa työpaikalla tapahtuvan oppimisen aikana.
Koulutus on suunnattu maahan muuttaneille ja sisältää suomen kielen tuen.
Tämä koulutus on sinulle, riittävän suomen kielen taidon A2.2 omaava maahan muuttajataustainen henkilö, joka haluat oppia ruokapalvelun perustyötehtäviä. Ruokapalveluissa on tärkeää, että haluat palvella asiakkaita hyvin ja vastuullisesti, yhteistyössä muiden kanssa.
Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille maahan muuttajataustaisille ruoka-alasta kiinnostuneille henkilöille. Työskentely alalla edellyttää hyvää kuntoa.
Tässä koulutuksessa sinulla on mahdollisuus suorittaa Careerian paikallinen tutkinnon osa, Ruokapalvelujen perusteet (15 osp) ja mahdollisesti toinen, jos sinulla on valmiuksia siihen.
Koulutuksen aikana on mahdollista saada erillistä tukea esimerkiksi suomen kieleen tai oppimiseen.
Koulutus tarjoaa hyvän lähtökohdan suomen kielen vahvistuessa suorittaa myöhemmin ravintola- ja catering-alan koko tutkinto.
Seuraavat aloitukset:
Koulutusta on arkisin klo 9–15.
Koulutus on päätoimista ja se sisältää lähi- ja verkko-opetusta sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista.
Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi.
Lähiopetus tapahtuu Careerian Vantaan toimipisteessä Tikkurilassa osoitteessa Virnatie 5 A, 01300 Vantaa.
Työelämässä oppiminen suoritetaan pääkaupunkiseudun ravitsemisalan yrityksissä.
Saat valmiuksia työskennellä ravitsemisalalla monipuolisissatyö tehtävissä. Koulutuksessa perehdytään esimerkiksi:
Koulutuksessa suoritetaan myös hygieniapassi.
Koulutuksen keskeisenä tavoitteena on opiskelijan työllistyminen, siksi tärkeässä roolissa on työelämäverkoston rakentaminen työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa. Ammattiosaamisen lisäksi koulutuksen yksi tärkeä tavoite on kehittää opiskelijoiden valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn ja työelämätaitojen lisääminen.
Opiskelijan tavoitteena on suorittaa Careerian paikallinen tutkinnon osa:
Voit hakea opintoihin opintotukea Kelalta.
Jos olet työtön, sinulla voi olla mahdollisuus opiskella työttömyysetuudella.
Hakuaika päättyy 12.1.2025
Koulutuksen uranumero: 723584
Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään yhteistyössä TE–toimiston kanssa. Koulutukseen valitaan 18 henkilöä.
Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti.
Täytä hakulomake alla olevasta linkistä.
Haku avataan pian.
Haluatko kysyä lisää koulutuksesta? Jäikö jokin asia askarruttamaan?
Ole yhteydessä! Autamme mielellämme.
Opettaja
040 036 0513
mirja.martin@careeria.fi
Matkailu, ruoka ja hyvinvointipalvelut
Perämiehentie 6, Porvoo
Virnatie 5 A 01300 Vantaa