Careeria - Careeria

Careeria

Jo 60 vuotta ammatillista koulutusta alueella järjestäneet kaksi vahvaa oppilaitosta, Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa ja muodostaneet yhdessä uuden osakeyhtiön. 1.1.2019 alkaen uusia uria tarjoaa Careeria.

Careerian taustalla ovat vuoden 2018 alussa yhdistyneet Amisto ja Edupoli sekä vuonna 2012 Point Collegen muodostaneet Porvoon kauppaoppilaitos ja Porvoon terveydenhuolto-oppilaitos. Nyt näiden toimijoiden voimat yhdistänyt Careeria palvelee alueen työelämää ja opiskelijoita rohkeana ja uudistuvana. Monialaisesta Careeriasta valmistuu alueen työelämän palvelukseen huomispäivän huippuosaajia, yksilöllisiä, jatkuvan kehittymisen polkuja eteneviä tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä, ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä.

Careeria haluaa kannustaa, välittää ja mahdollistaa, ohjata urapolulle, luoda uusia uria ja vahvistaa elinikäistä oppimista sekä integroitua työelämään. Careerian kaksikielinen järjestämislupa mahdollistaa monipuolisen toimialueen kehittä-misen ja sen elinvoiman kasvattamisen yhdessä työelämän kanssa. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Omistajakunnat ovat Porvoo, Sipoo, Loviisa, Askola ja Lapinjärvi, ja toiminta-alueena koko itäinen Uusimaa ja pääkaupunkiseutu. Virtuaalisesti palvelemme valtakunnallisesti ajasta ja paikasta riippumattomasti.

Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa, ja tutkintovalikoimaan kuuluu yli 80 eri alan perus-, ammatti ja erikoisammattitutkintoa. Opiskelijamäärä on n. 3000 opiskelijavuotta ja opiskelijoina se on n. 11 000 asiakasta vuodessa. Careerian Liikevaihto on n. 32 milj. euroa. Konserniin kuuluu myös tytäryhtiö Edupoli Oy, joka toimii vapailla markkinoilla. Careerian henkilöstömäärä on yli 400, ja toimipisteitä on yhteensä 10: Porvoo 5 kpl, Loviisa, Askola, Vantaa, Helsinki ja Kerava.

Careerian toimitusjohtajana toimii Sari Gustafsson ja rehtorina Pasi Kankare.

Careeria – huomisen tekijöille