Mies istuu nojatuolissa kannettava tietokone sylissä, taustalla seisoo nainen.

Koulutukset yrityksille ja yhteisöille

Me Careeriassa tarjoamme monipuolisia koulutusratkaisuja yritysasiakkaidemme tarpeisiin ja jalostamme osaamista työelämää varten.

Palvelemme asiakkaitamme Uudellamaalla kattavan kampusverkostomme avulla sekä maakunta- ja valtiorajat ylittäen verkon kautta. Ole rohkeasti yhteydessä meihin, koskee koulutustarpeesi sitten yksittäisen henkilön osaamisen kehittämistä tai isompaa ryhmää.

Sopivat koulutukset yrityskohtaisesti

Autamme asiakkaitamme löytämään kuhunkin tarpeeseen soveltuvat toteutusratkaisut ja tarvittaessa etsimme asiakkaamme kanssa parhaat mahdolliset rahoitusmallit koulutusten toteuttamiseksi.

Toteutamme koulutuksia maksuttomina oppisopimuskoulutuksina, kaupallisina räätälöityinä lyhytkoulutuksina ja asiakkaamme tilanteen sekä mahdollisuuksien mukaan ELY-keskuksen yhteishankintarahoituksen avulla.

Molemminpuolisia hyötyjä yhteistyöllä

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia työelämäyhteistyöhön. Kumppanimme ovat tervetulleita löytämään tulevaisuuden työvoimaa opiskelijoistamme, osallistumaan laajaan kehittämishanketoimintaamme, tarjoamaan opiskelijoillemme työelämässä oppimisen mahdollisuuksia (harjoittelupaikat) ja hyödyntämään oppilaitoksemme tuottamia maksullisia palveluita.

Olemme palveluksessasi

Tutustu sivuiltamme löytyviin yhteistyömahdollisuuksiin ja ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä, sinulle sopivimmalla tavalla!

Ota yhteyttä

5+1 syytä panostaa henkilöstön osaamiseen — lataa opas!

Motivoitunut, innostunut, sitoutunut ja osaava – näillä adjektiiveilla on helppo kuvailla yrityksen tahtotilaa henkilöstönsä suhteen. Mutta miten tavoite on mahdollista saavuttaa? Yksi keskeisimmistä tekijöistä on panostaminen henkilöstön osaamiseen.

Oletko valmis nostamaan liiketoimintasi uudelle tasolle ja luomaan entistä parempaa työntekijäkokemusta? Lue oppaastamme, miksi se kannattaa!