Alaraajan imunestekiertoa edistävä käsittely ja kompressiosidokset - kurssi

Täydennyskoulutusta terveysalan ammattilaisille

Kurssin tavoitteena on oppia ja kerrata alaraajojen imunestekierron käsittelyn ja kompressiosidosten tekemisen tekniikat, joita sovelletaan mm. eri ikäisten asiakkaiden alaraajojen turvotusten vähentämiseen.  

Kurssin jälkeen ymmärrät imunestekierron merkityksen alaraajojen terveyden edistämisessä ja hyvinvoinnissa sekä osaat tehdä alaraajojen imunestekierron käsittelyn ja tehdä lyhyen kompressiosidoksen. 

Kenelle?

Imunestekiertoa edistävä käsittely ja kompressiosidosten tekeminen ovat hyödyllisiä taitoja esimerkiksi jalkojenhoidon ammattilaisille ja hierojille. Anatomian perusteiden tuntemus helpottaa kurssin sisällön omaksumista. 

Tämä kurssi on täydennyskoulutusta.

Kouluttaja: Juha Oikarainen.

Juha on koulutukseltaan fysioterapeutti, lymfaterapeutti, koulutettu hieroja, kuntohoitaja ja ammatillinen opettaja. Juhalla on laaja ja monipuolinen kokemus hieronnasta ja manuaalisesta käsittelystä.

Koulutuksen sisältö

  • Imunestekierron käsittelyn ja kompressiosidosten teoria, vaikutukset, indikaatiot ja kontraindikaatiot
  • Imunestekiertoa edistävän käsittelyn tekniikat
  • Käytännön harjoitukset:
    • Kompressiosidokset
    • Imunestekiertoa edistävä manuaalinen käsittely

Lähiopetus, joka sisältää teorian ja alaraajojen imunestekierron käsittelyn ja kompressiosidosten tekemisen käytännön harjoitteet. Kurssi on toiminnallinen ja kurssilaiset harjoittelevat toisillaan, joten pukeuduthan rentoihin ja väljiin vaatteisiin.

Toteutus ja ajankohta

Koulutus pidetään 22.2.-23.2.2024 klo 9.00 – 16.00.

Osoite: Koulutus järjestetään Careerian Vantaan toimipisteen hieroja/jalkojenhoitajaluokassa osoitteessa Virnatie 5, 1 krs CareeriaCaren tilat.

Hinta: 230 € sisältää alv 24 %.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 15.2.2024

Koulutus toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi.

Ilmoittaudu täyttämällä sähköinen hakemuslomake:

Ilmoittaudu