Kinesioteippaus

Kinesioteippauskurssi

Kinesioteippausta käytetään mm. tuki- ja liikuntaelinongelmien ja turvotuksen hoidossa. Kinesioteippaus on tehokas hoitomenetelmä esimerkiksi kivun lievittämisessä, nivelten liikelaajuuden lisäämisessä, imunestekierron edistämisessä ja lihaskireyden säätelyssä.

Koulutuksen tavoitteena on tutustua kinesioteippaukseen menetelmänä ja harjoitella eri kinesioteippauksen tekniikoita, joita sovelletaan erilaisissa hoitotilanteissa.

Kenelle?

Kinesioteippaus on hyödyllinen taito kaikille, jotka kohtaavat työssään esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinongelmia tai toimivat liikunnan ja urheilun parissa. Anatomian perusteiden tuntemus helpottaa kurssin sisällön omaksumista.

Kouluttaja: Juha Oikarainen

Juha on koulutukseltaan fysioterapeutti, lymfaterapeutti, koulutettu hieroja, kuntohoitaja ja ammatillinen opettaja. Juhalla on laaja ja monipuolinen kokemus hieronnasta ja manuaalisesta käsittelystä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivä on toiminnallinen ja käytännön läheinen.

  • Kinesioteippauksen perusteet
  • Kinesioteippauksen käyttö, kohderyhmät ja vaikutus
  • Kontraindikaatiot
  • Kinesioteippauksen erilaisia tekniikoita mm. lihastekniikka, kiputekniikat sekä lymfa- ja fasciatekniikka
  • Kinesioteippauksen käytännön harjoitteet

Toteutus ja ajankohta

Lähiopetus, joka sisältää teippauksen perusperiaatteet ja eri teippaustekniikoiden käytännön harjoitteet

Ajankohta: 19.04.2024 klo 8.30 -15.30

Osoite: Koulutus järjestetään Careerian Vantaan toimipisteen hieroja/jalkojenhoitajaluokassa osoitteessa Virnatie 5, 1 krs CareeriaCaren tilat.

Hinta: 130 € sisältää alv 24%. Koulutuksen hinta sisältää opetuksen, kinesioteipin ja kinesioteippaukseen tarkoitetut sakset.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 14.4.2024

Koulutus toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi.