Sähköturvallisuustutkinto S2 (ilman valmistavaa koulutusta)

Seuraava tutkintotilaisuus huhtikuussa 2023

Sähköturvallisuustutkinto S2

Sähköturvallisuustutkinnolla tutkinnon suorittanut osoittaa, että hän tuntee sähkötöiden turvallisuuteen liittyvät säännökset, määräykset ja ohjeet.
Tutkinnoissa edellytetään tutkintovaatimusten ja yleisen sähkötekniikan osaamista. Tutkinto on kaksiosainen. Hyväksytty suoritus edellyttää, että saat molemmista osista erikseen noin kaksi kolmasosaa maksimipistemäärästä. Hyväksytty sähköturvallisuustutkinto on voimassa viisi vuotta. Tarkista oma työkokemuksesi, jotta voit hakea sähköpätevyyttä sähköturvallisuustutkinnon voimassaolo aikana Henkilö- ja Yritysarviointi Seti Oy:ltä.

Sähköturvallisuustutkinto:

Sähköturvallisuustutkinto on Tukesin määräämänä ajankohtana torstaina 18.4.2024 klo 12–15. Paikalla tulee olla klo 11:30. Klo 12 jälkeen ei ole mahdollisuutta enää osallistua.

Sähköturvallisuustutkinto pidetään Careeria Porvoon toimipisteessä osoitteessa Perämiehentie 6, 06100 Porvoo (opasteet ovissa).

Sähköturvallisuustutkinto suoritetaan Tukesin sähköisessä eTentti-oppimisympäristössä. Kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen (Suomi.fi-tunnistus). Ota yhteyttä oppilaitokseen, jos vahva tunnistautuminen ei ole mahdollista.

Tutkintokieli on suomi. Tutkintoaikaan on mahdollista saada tunnin lisäaika, mikäli tutkinnon suorittajan äidinkieli on muu kuin suomi tai ruotsi tai suorittajalla on todistettu lukihäiriö.

Hinnasto:

Tutkintomateriaalin tutkintoon hankkii sähköturvallisuustutkinnon suorittaja itse. Sähköturvallisuustutkinto S2 sisällöt löytyvät Tukes.fi

Pelkkä S2 tutkinto:
220 € sis. alv 24% 

Varaukset ja maksut helposti verkossa
Paikan voi varata helposti järjestelmästä ja maksut suoritetaan verkkokaupassa. Yritykset voivat maksaa laskulla, ilmoita laskutustiedot marika.lindfors@careeria.fi

Ilmoittaudu koulutukseen

Sähköturvallisuustutkinto S2 18.4.2024

Ilmoittaudu tutkintoon

Kysy lisää

Haluatko kysyä lisää koulutuksesta? Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Ole yhteydessä! Autamme mielellämme.

 

Matti Karmaa

Opettaja

040 036 0262

matti.karmaa@careeria.fi


Tekniikka ja sähköiset palvelut

Virnatie 5, Vantaa