Kenelle?

Turvallisuusvalvojan koulutus sopii sinulle, joka toimit yrityksen tai laitoksen turvallisuudesta vastaavana henkilönä, suojelujohtajana tai turvallisuuspäällikkönä tai aiot hakeutua kyseisiin tehtäviin. Koulutuksen tavoitteena on kehittää turvallisuusalan osaamistasi niin, että voit toimia turvallisuusalan esimiestehtävissä tai esimerkiksi vartioimisliikkeen vastaavana hoitajana.


Koulutuksen sisältö

Käytännön toteutus

Koulutus on ilta- ja monimuoto-opiskelua, joka koostuu lähi- ja etäopiskelusta. Lähiopintoja on noin 2-4 iltana kuukaudessa lukujärjestyksen mukaisesti. Koulutuksen kesto voi vaihdella henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan. Mikäli olet aloittanut turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon suorittamisen ennen 1.6.2017 ja suorittaminen on kesken, tutkinnon suorittaminen voidaan toteuttaa vanhojen tutkinnon perusteiden (21/011/2003) mukaisesti 31.5.2020 mennessä. Jos olet uusi tutkinnon suorittaja, tutkinto toteutetaan uusien tutkinnon perusteiden (OPH-539-2017) mukaisesti.

Seuraava alkava tutkinnon osa, johon ehdit vielä joustavasti mukaan on Turvallisuusteknininen suunnittelu ja projektinhallinta.

Hae nyt! Aloitus 27.2.2020.


Koulutukseen hakeminen

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja oppivelvollisuuden suorittanut sekä rehellinen ja luotettava, mielellään turvallisuusalan koulutusta ja kokemusta omaava henkilö. Hakijalta edellytetään myös tietotekniikan perusteiden osaamista. Hakijalta edellytetään nuhteetonta taustaa.

Koulutuksen tiedot

Jatkuva haku Jatkuvassa haussa voit ilmoittautua heti ja aloittaa opiskelun, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

omaehtoinen koulutus

Opiskelijamaksu: 550 EUR

   Print

Hae koulutukseen