Liiketoiminnan perustutkinto

Mitä tutkinto sisältää?

 Tutkinnon perusteet löytyvät opintopolusta alla olevasta linkistä. Niihin tutustumalla hahmotat, miten tutkinto rakentuu ja millaisia asioita opit sekä oppilaitoksessa että työelämässä:

https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3855077/reformi/rakenne

 Kesän aikana pääset jo miettimään, mitä haluaisit opinnoissasi painottaa ja mitkä tutkinnon osat kiinnostavat eniten.

Opiskeluvälineet

Tarvittavat opiskeluvälineet riippuvat pitkälti sinulle koulutuksen alussa tehdystä henkilökohtaistamisesta ja siinä sovituista opiskelumuodoista.

Jos kuulut maksuttoman koulutuksen piiriin, saat oppilaitoksesta lainaksi tietokoneen. Mikäli et kuulu maksuttoman koulutuksen piiriin tai opiskelet monimuoto- tai oppisopimuskoulutuksessa, on sinulla oltava oma tietokone, jotta voit opiskella.  

Omassa toimipisteessäsi on käytössä lukittava lokero henkilökohtaisille tavaroillesi.

Käytössämme on sähköiset oppilasjärjestelmät Office365, Moodle ja Wilma.

  • Office 365 on käytössäsi koko opintojen ajan. Office365:sen avulla pääset käyttämään pilvipalvelussa olevia toimintoja (Excel, Word, PowerPoint, Outlook, Teams yms.).
  • Moodle sisältää opiskelijan ohjeita, opiskelijan henkilökohtaiset kurssit sekä oppimismateriaalit
  • Wilmasta löytyvät sinun henkilökohtaisen suunnitelmasi mukainen opintopolku, kurssien arvosanat, lomakkeet, lukujärjestys sekä talon viestintä.

Työasut

Liiketoiminnan asiakaspalvelutehtävissä pukeudutaan työnantajan edellyttämällä tavalla. Opintojen aikana suoritettavilla työelämäjaksoilla työnantaja voi määrittää työvaatteet ja -asusteet. Jos työnantaja ei määrittele pukeutumista, työelämäjaksolle pukeudutaan siististi ja asiallisesti työn vaatimalla tavalla.

Tervetuloa opiskelemaan!