Opiskelu työn ohessa

Tiesitkö, että ammatillinen koulutus avaa mahdollisuuden hankkia työelämässä tarvittavaa osaamista työn ohessa opiskelemalla?

Careeriassa voit yhdistää työnteon ja opiskelun joustavasti sinulle sopivalla tavalla. Tarjolla on monta tapaa kehittää itseään. Ammatillinen toisen asteen koulutus antaa jatko-opintokelpoisuuden aina yliopisto- ja korkeakouluopintoihin asti.

Hae koulutuksia

Yhä useampi opiskelee työn ohessa

Nykymaailmassa ei enää ajatella niin, että opiskelu loppuisi työelämään pääsyyn. Yhteiskunta ja työelämä muuttuvat aiempaa nopeammalla tahdilla, osaamiseen tarvitaan päivitystä – ja ennen kaikkea ihmisillä itsellään on tarve toteuttaa itseään ja kehittää osaamistaan opiskelemalla. Opiskelu työn ohessa voi olla tie uralla etenemiseen tai vaikka viedä täysin uutta uraa kohti.

Työn ja opiskelun yhdistäminen onnistuu huomattavasti paremmin kuin ennen. Opiskelu on monimuotoisempaa sekä toteutustapojen että aikataulujen osalta: opintoja on mahdollista suorittaa esimerkiksi etänä, iltaisin tai omalla työpaikalla oppisopimusopiskeluna. Silloin taloudellisesta puolesta ei tarvitse olla huolissaan eikä se turhaan jarruta opiskelun aloittamista.

Careeriassa mahdollisuuksia joustavaan opiskeluun työn ohessa on paljon. Ammattitutkinnon suorittaminen onnistuu noin vuodessa, mutta voit myös suorittaa haluamiasi tutkinnon osia ja koota niistä pikkuhiljaa kokonaisen tutkinnon. Opintokokonaisuus myös kootaan jokaiselle opiskelijalle tapauskohtaisesti, jolloin turhia päällekkäisyyksiä aiempien opintojen kanssa ei tule.

Etsi sinua kiinnostava koulutus

Oppisopimusopiskelu onnistuu osana omaa työtä

Omaehtoinen opiskelu työn ohella

Asiakaspalvelija tietokoneella

Lyhytkoulutukset ja yksittäiset opintopäivät

Tartu toimeen ja kysy lisää opiskelusta työn ohessa

Careerian yhteyshenkilöt antavat mielellään lisätietoa opiskelumahdollisuuksista, jotka sopisivat juuri sinun tilanteeseesi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Katso yhteystiedot