Palvelumuotoilukoulutus

Palvelumuotoilukoulutus - 25.10.2023 - Verkkototeutus

25.10.2023 - 13.12.2023
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
18.10.2023
Verkkototeutus
klo 13.30 -16.00

Ilmoittaudu Lisätietoja

Tutki. Kiteytä. Kehitä. Toteuta.

Ota haltuun objektiivinen tarkastelu palveluun. Kartoita ymmärrys käyttäjän näkökulmasta. Nopeuta palvelujen kehittämistä ja varmista, että palvelu vastaa asiakastarpeisiin ja on toiminnallisesti järkevää.

Tule mukaan palvelumuotoilun koulutukseen ja ota palvelumuotoilu osaksi uusien konseptien innovointia, olemassa olevien palvelujen ja asiakaskokemuksen parantamista.

Kenelle?

Palvelumuotoilukoulutus sopii palvelujen kehittäjille, esimiehille, johtajille, päälliköille, asiantuntijoille koulutustaustasta ja toimialasta riippumatta.

Palvelumuotoilukoulutus on suunnattu henkilöille, jotka haluavat oppia hyödyntämään palvelumuotoilua kehittämismenetelmänä.

Hinta: 150 € 

Hinta sisältää alv 24 %.

Koulutuksen sisältö

Palvelumuotoilu on osallistava, kokonaisvaltainen ja ihmislähtöinen ajattelutapa, jossa keskeistä on asiakkaan kokemuksen ymmärtäminen ja hyödyntäminen. Tavoitteena on synnyttää asiakkaalle arvoa toiminnallisella, tunteiden sekä merkityksen tasoilla. 

Palvelumuotoilua voidaan hyödyntää mm. palveluprosessien ja kontaktipisteiden, palvelutuotteen ja tarjoaman, palveluviestinnän, myynnin ja markkinoinnin, organisaation sisäisen toiminnan sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

Koulutus sisältää neljä (4) Teams-tapaamista, joiden välissä vapaavalintaisesti itsenäistä työskentelyä kehittämiskohteen parissa. Koulutuskokonaisuus on 4 x 2,5h = 10h. Jokaisessa tapaamisessa edetään palvelumuotoilun prosessissa syvemmälle.

Mahdollisuus osallistua vain palvelumuotoilukoulutukseen tai halutessasi voit myös suorittaa Liiketoiminnan ammattitutkinnosta tutkinnon osan Asiakaskokemuksen kehittäminen ja palvelumuotoilu 60 osp. Lisätietoja:  https://careeria.fi/koulutus/asiakaskokemuksen-kehittaminen-ja-palvelumuotoilu/

Ajankohdat

  • 25.10.23  1/4 Mitä on palvelumuotoilu
  • 8.11.23    2/4 Tutki, kartoita, kuvaa, ennakoi 
  • 29.11.23  3/4 Ymmärrä, kiteytä 
  • 13.12.23 4/4 Ideoi, rakenna, testaa, arvioi -> toteuta, kehitä

Teams-tapaamiset kello 13.30 – 16.00.

Muuta huomioitavaa

Peruutusehdot:

Koulutukseen osallistumisen voi perua kuluitta viikkoa (7 päivää) ennen koulutusta. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään koko osallistumismaksu. Todistetuissa sairaustapauksissa maksua ei peritä.

Peruutukset sähköpostilla osoitteeseen korttikoulutus@careeria.fi.

Ilmoittaudu koulutukseen

Palvelumuotoilukoulutus

Ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta.

Ilmoittaudu koulutukseen

Kysy lisää

Haluatko kysyä lisää koulutuksesta? Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Ole yhteydessä! Autamme mielellämme.

Katja Venäläinen

Opettaja

040 648 7145

katja.venalainen@careeria.fi


Matkailu ja ruoka

Virnatie 5, Vantaa