Työvoimakoulutus

Rakennusalan moniosaaja koulutus (nro 720579)

Rakennusalan ammattilainen työssä
Rakennusalan moniosaaja - Aloitus: 16.9.2024 - Kerava

Viimeinen hakupäivä:
9.8.2024
Koulutus alkaa: 16.9.2024 Koulutus päättyy: 31.1.2025
Kerava, Kumitehtaankatu 5 B
Koulutus on maksuton

Hae koulutukseen Lisätietoja

Kouluttaudu moniosaajaksi rakennusalalle

Rakennusalan moniosaaja tekee työtä rakennustyömaan avustavissa tehtävissä. Tämä koulutus antaa sinulle hyvät mahdollisuudet työllistymiseen tai rakennusalan perustutkinnon suorittamiseen.

Tämä koulutus sopii sinulle, jos haluat tehdä töitä rakennusalalla. Koulutuksessa opiskellaan rakennusalan perusasioita ja koulutuksen aikana voi suorittaa yhden tutkinnon osan rakennusalan perustutkinnosta (Rakennustyömaalla toimiminen). Työturvallisuus- ja tulityökortti on mahdollista suorittaa koulutuksen aikana.

Koulutuksen aikana opiskellaan luokassa rakennusalaa, rakennusalan sanoja sekä harjoitellaan puhumista ja kirjoittamista. Tutustutaan rakennusalan materiaaleihin, koneisiin ja laitteisiin halliharjoittelun aikana. Koulutukseen kuuluu myös kaksi työharjoittelujaksoa rakennusalan yrityksissä.

Kenelle?

Tämä koulutus on tarkoitettu sinulle, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanoutumisuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa, joka on päättymässä. Koulutus on työhallinnon (TE) rahoittamaa koulutusta. Koulutuksen ajalta voit saada ansiopäivärahaa,
peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu. Nyt suomen kielen taitosi pitää olla noin A2.2.

Käytännön toteutus

Koulutus on päätoimista päivä- ja monimuoto-opiskelua. Luokassa opiskellaan klo 9.00–14.00, hallissa klo 8.00–14.00 ja työharjoittelussa ollaan työpaikan aikataulun mukaan.

Koulutusaika

Koulutusaika: 16.9.2024 – 31.1.2025

Opetus klo 9.00 – 14.00.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana opiskellaan esimerkiksi perustustöitä, runkovaiheen töitä, muurausta jne. Tutustumme rakennuspiirustuksiin ja piirustusmerkintöihin. Opiskelemme myös, että kuinka rakennustyömaa toimi, millaisia yrityksiä ja ihmisiä siellä työskentelee.

Hae koulutukseen

Työvoimakoulutus (720579)

Hakuaika päättyy 9.8.2024 . Hae koulutukseen täyttämällä koulutushakemus työhallinnon sivulla www.tyomarkkinatori.fi > Henkilöasiakkaat > Haussa oleva työvoimakoulutus (kirjoita sanahaku kohtaan koulutuksen nimi tai numero 720579). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimiston tai Kuntakokeilun toimipisteessä ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit jättää hakemuslomakkeen TE-toimiston tai Kuntakokeilun toimipisteeseen.

Täytä hakemus huolellisesti perusteluineen. Haastattelut hakemusten perusteella tapahtuvan esivalinnan jälkeen, kouluttaja Careeria lähettää erillisen kutsun haastatteluihin valituille sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä. Varauduthan siihen, että kutsu haastatteluun voi tulla lyhyellä varoitusajalla.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2a luku 9§ 7a-7b sekä 2a luku 10§).

TIETOA TYÖVOIMAKOULUTUKSESTA JA KOULUTUKSEN AIKAISESTA ETUUDESTA:
Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai Kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa. Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa Koulutusneuvonnasta p. 0295 020 702 ma- pe klo 9.-16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen.

Hae koulutukseen

Kysy lisätietoja

Haluatko kysyä lisää koulutuksesta? Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Ole yhteydessä! Autamme mielellämme.

Jari Harjuhaahto

Opettaja

040 356 5730

jari.harjuhaahto@careeria.fi


Rakentaminen ja talotekniikka

Kumitehtaankatu 5 B, Kerava


Toimipisteet

Miksi juuri Careeriaan

  • Koulutuksemme ovat käytännönläheisiä – saat huomisen työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja.
  • Rakennamme kanssasi sinulle sopivan opintopolun.
  • Meillä et jää yksin. Saat yksilöllistä ohjausta ja tukea opintoihisi.
  • Nykyaikaiset oppimisympäristömme ja opiskelujaksot työpaikoilla tukevat ammatillista kehittymistäsi.
  • Toimipisteemme sijaitsevat Uudellamaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella. 
  • Verkkokoulutuksiimme voit osallistua mistä tahansa – vaikka kotisohvaltasi.