Talonrakennusalan ammattitutkinto

Rakennusalan ammattilainen työssä
Talonrakennusalan ammattitutkinto - Kerava

Jatkuva haku.
Kerava, Kumitehtaankatu 5 B
Ei opiskelumaksua.

Hae koulutukseen Lisätietoja

Vahvista taitojasi talonrakennusalan osaajana!

Talonrakennusalan ammattitutkinnon suoritettuasi pystyt työskentelemään rakennusalan vaativissa ja monipuolisissa työtehtävissä itsenäisesti ja ammattitaidolla. Hallitset myös talonrakennusalan talouden, työn ja työympäristön. Tunnet rakennusalan laatuvaatimukset ja osaat toimia työmarkkinoiden sääntöjen mukaan.

Kenelle?

Parhaiten koulutus soveltuu sinulle, jos työskentelet rakennusalalla tai olet juuri löytänyt työpaikan, mutta et ole vielä aloittanut. Mikäli suomen kieli ei ole sinun äidinkielesi, niin kielitaitosi tulee olla vähintään B1 tasolla. 

Rakennusala kasvaa ja kehittyy nopeasti. Työmaille tarvitaan koko ajan uusia ammattilaisia. Kehittääksesi ammattitaitoasi ja osaamistasi rakennusalalla, voit nyt suorittaa Careeriassa talonrakennusalan ammattitutkinnon. 

Parhaiten tämä koulutus soveltuu henkilölle, joka on suorittanut rakennusalan perustutkinnon ja hankkinut vähän työkokemusta. 

Talonrakennusalan ammattitutkinnon suorittaneena voit työskennellä esimerkiksi betoni-, puu-, metalli- tai muurattujen rakenteiden asennus- ja korjausrakennustöissä.

Käytännön toteutus

Koulutuksen suoritat sinun omassa työpaikassasi Careerian ohjeistuksessa ja opastuksessa henkilökohtaisen suunnitelmasi mukaisesti. Yhteisiä ohjausiltoja oppilaitoksessa on keskimäärin yksi kuukaudessa ja lisäksi voidaan järjestää tarvittaessa TEAMS ohjausta. Koulutuksen suorittaminen ei siis välttämättä vaadi sinulta poissaoloja työstä. Käyttöösi saat myös sähköiset e-kirjat.  

Kesto

Tutkinto kestää noin 3-12 kk riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi.

Tutkinto

Talonrakennusalan ammattitutkinto

Tutkinnon suoritettuasi sinulla on talonrakennusalan ammattityöntekijän ammattitaito. Osaat toimia rakennustyömaalla laadukkaasti huomioiden asiakkaiden vaatimukset ja työmarkkinoiden pelisäännöt.

Laajuus

Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.

Koulutuksen sisältö

Talonrakennusalan ammattitutkinnon koko laajuus on 150 osaamispistettä (osp). Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta, joka on 30 osp. Valinnaisia opintoja koko tutkintoon siis tarvitset 120 osp ja lisätietoa niistä löydät osoitteesta: https://eperusteet.opintopolku.fi/eperusteet-service/api/dokumentit/7289769  

Valinnaiset opinnot valitset oman kiinnostuksesi mukaan. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma koulutuksen alussa. 

 

Tutkinnon muodostuminen ja tutkinnon osat on kuvattu tarkemmin ePerusteet-palvelussa. 

Hakeminen

Jatkuva haku | Kerava

Kerava, Kumitehtaankatu 5 B
Koulutus on maksuton.

Helpoiten koulutuksen aloittaminen tapahtuu, kun täytät ensin hakemuksen Careerian omilla sivuilla osoitteessa www.careeria.fi Tämän jälkeen kouluttaja on sinuun yhteydessä ja kutsuu sinut Careeriaan suunnittelemaan sinun opintojasi

 

 

Hae koulutukseen

Kysy lisätietoja

Haluatko kysyä lisää koulutuksesta? Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Ole yhteydessä! Autamme mielellämme.

Hakijapalvelut

040 358 5734

hakutoimisto@careeria.fi

Jari Harjuhaahto

Opettaja

040 356 5730

jari.harjuhaahto@careeria.fi


Rakentaminen ja talotekniikka

Kumitehtaankatu 5 B, Kerava


Kouluttaudu rakennusalan ammattilaiseksi

Tykkäätkö rakentamisesta ja käsillä työskentelystä? Oletko kenties jo rakennusalan ammattilainen ja tahdot päivittää osaamistasi? Talonrakennusalan koulutuksesta saat potkua urallesi.

Tule meille opiskelemaan ja liity huomisen tekijöihin!

Toimipisteet

Miksi juuri Careeriaan

  • Koulutuksemme ovat käytännönläheisiä – saat huomisen työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja.
  • Rakennamme kanssasi sinulle sopivan opintopolun.
  • Meillä et jää yksin. Saat yksilöllistä ohjausta ja tukea opintoihisi.
  • Nykyaikaiset oppimisympäristömme ja opiskelujaksot työpaikoilla tukevat ammatillista kehittymistäsi.
  • Toimipisteemme sijaitsevat Uudellamaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella. 
  • Verkkokoulutuksiimme voit osallistua mistä tahansa – vaikka kotisohvaltasi.