Webinaarisarja
klo 15.30 - 18.00Viimeinen ilmoittautumispäivä:18.8.202322.8.2023 - 22.8.2023VerkkototeutusMaksuton
klo 15.30 - 18.00Viimeinen ilmoittautumispäivä:25.8.202329.8.2023 - 29.8.2023VerkkototeutusMaksuton
klo 15.30 - 18.00Viimeinen ilmoittautumispäivä:1.9.20235.9.2023 - 5.9.2023VerkkototeutusMaksuton
klo 15.30 - 18.00Viimeinen ilmoittautumispäivä:8.9.202312.9.2023 - 12.9.2023VerkkototeutusMaksuton
Oletko miettinyt, mitä on vastuullinen toiminta ammattikeittiötyössä?
Vastuullinen työskentely ammattikeittiössä sisältää useita näkökohtia, jotka liittyvät ruoanvalmistukseen, ympäristövaikutuksiin, terveyteen ja hyvinvointiin. Esimerkiksi kasvikunnan raaka-aineiden monipuolisempi hyödyntäminen, eläinperäisten tuotteiden vähentäminen ja ruokahävikin vähentäminen tulevaisuudessa ovat iso osa ammattikeittiön vastuullista toimintaa.
Tule mukaan webinaareihin ja päivitä tietojasi!
Kaikille vastuullisesta ammattikeittiötoiminnasta kiinnostuneille.
Uudenlainen tapa työllistää ja tuottaa palveluja – hanke tarjoaa webinaarisarjan ja webinaareihin osallistuminen on maksutonta.
Webinaarisarjassa on neljä teams-tapaamista, jotka mahdollistavat oman toiminnan kehittämisen.
Webinaarisarjassa keskitytään seuraaviin aihealueisiin:
Ilmastoruoka ja ruokahävikin vähentäminen
Kestävän kehityksen huomioon ottaminen ammattikeittiössä
Kasvisruoka taloudellisena vaihtoehtona
Vegaaniruokavalio ja kasviproteiinien käyttö
Ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta.
Haluatko kysyä lisää koulutuksesta? Jäikö jokin asia askarruttamaan?
Ole yhteydessä! Autamme mielellämme.
Opettaja
040 036 0513
mirja.martin@careeria.fi
Matkailu ja ruoka
Perämiehentie 6, Porvoo