Tervetuloa opiskelemaan Careeriaan!

Tervetuloa opiskelijaksi! 

Kun sinut valitaan opiskelijaksi, hakijapalveluista tulee sinulle hyväksymiskirje ja tieto opiskeluiden aloittamisajasta ja paikasta. 

Saat automaattisesti käyttäjätunnukset viisi päivää ennen opiskelun aloitusajankohtaa. Käyttäjätunnus lähetetään antamaasi kotisähköpostiosoitteeseen – salasanan tilaat itse Passu-palvelun kautta. Käyttäjätunnuksilla pääset kirjautumaan mm. Wilmaan. Lisätietoa löydät kohdasta Ohjeita opiskeluun.

Jatkuvassa haussa valitut opiskelijat aloittavat opintonsa kuukausittain järjestettävissä aloituspäivissä, jossa ensimmäisenä päivänä käydään yleisiä opintoihin liittyviä asioita ja toisena päivänä suunnitellaan yhteisten tutkinnon osien suorittaminen. Valmistaudu aloituspäiviin todistamalla aiemmat opinnot ja osaaminen. 

Yhteishaun hakijat saavat ja vastaanottavat opiskelupaikan opintopolku.fi-sivustolla ja aloittavat opinnot omissa ryhmissään  12.8.2021. Elokuun ensimmäisinä viikkoina tutustutaan opiskeluun ammatillisessa koulutuksessa. 

Oma vastuuopettajasi auttaa ja ohjaa sinua opinnoissa. Lisäksi voit saada tukea esimerkiksi opinto-ohjaajalta, kuraattorilta ja erityisopettajalta.