Careeria lahjoittaa 10 000 euroa Ukrainaan

7.3.2022

Rauhankyyhky.

Careeria tukee Ukrainassa käytävästä sodasta kärsiviä lahjoittamalla UNICEFin rahaston kautta 10 000 euroa Ukrainaan. Avustuksella halutaan tukea erityisesti lapsia ja heidän mahdollisuuttaan jatkaa koulunkäyntiä ja opiskelua. Keräyksen tuotoilla Unicef on paikan päällä auttamassa ja suojelemassa lapsia ja toimittaa Ukrainaan avustustarvikkeita varastostaan.

Careerian lahjoituksen kohderyhmänä erityisesti lapset

Ukrainan kriisi uhkaa miljoonien lasten ja nuorten elämää. Taistelut ovat vahingoittaneet jo useita kouluja. Pitkittyvä kriisitilanne Ukrainassa järkyttää kaikkia. Careeria on mukana auttamassa humanitaarisen avun toimittamiseksi sitä tarvitseville.
– Sotatila vaikeuttaa lasten ja nuorten normaalia koulunkäyntiä ja opiskelua tai estää sen kokonaan. Haluamme lahjoituksellamme olla mukana auttamassa, että myös Ukrainan lapsilla olisi mahdollisuus rakentaa itselleen kouluttautumisen kautta turvallinen tulevaisuus tavoitteineen ja haaveineen. Careerian 10 000 euron lahjoitus kohdistetaan Careerian hallituksen toiveesta juuri herkässä elämänvaiheessa oleviin lapsiin UNICEFin kautta, kertoo Careerian toimitusjohtaja Pasi Kankare.

Monikulttuurinen Careeria

Careerian opiskelijat edustavat useaa eri kansallisuutta ja yhtiön maahanmuuttajakoulutuksen palvelut järjestää kotoutumiskoulutusten lisäksi erilaisia kotoutumista tukevia koulutuksia. Sodan päättyminen ja inhimillisen kärsimyksen loppuminen on kaikkien yhteinen toive.

Unicef: https://www.unicef.fi/tue-tyotamme/ukraina/