Careerian hyviä VR-käytäntöjä webinaarin kautta maailmalle

17.10.2022

Mies VR-lasit päässä näyttöruudun äärellä.

Riitta Malmberg oli Careeriasta mukana Intiaan striimatussa 3DBearin webinaarissa VR simulation environments for corporate and vocational training. Webinaari oli suunnattu Intiaan 150-päiselle yleisölle yritysten edustajia, joita kiinnostaa AR/VR-mahdollisuudet perehdytyksessä, jatkokoulutuksessa ja yrityksissä tapahtuvassa oppimisessa.

Hymyilevä nainen luurit päässä puhumassa webinaarissa.

Suomalaiset koulutuksen järjestäjät esittelivät VR-teknologian tarjoamia hyödyntämismahdollisuuksia vähittäiskaupassa, opetuksessa, markkinoinnissa ja oppimisprosessissa ylipäätään. Riitta Malmberg jakoi Careerian hyviä käytänteitä VR-teknologian hyödyntämisestä Nesteen ja Borealis Polymersin kanssa toteutetun koetehtaan oppimisympäristössä ja esitteli pelielementin käyttämistä VR-opetusmateriaaleissa.

Webinaarin puheenjohtajana toimi Jussi Kajala 3DBearista ja mukana hyviä VR-käytäntöjä oli jakamassa Careerian lisäksi myös Diakoniaopisto ja Valkeakosken ammattiopisto.
Aloituspuheenvuoro saatiin New Delhin suurlähetystöstä Mika Tirroselta.

AR/VR-webinaarin ohjelma.

Digitalisaatio ja sen avulla saatavat uudet ratkaisut ovat yksi Careerian kehittämisen painopisteistä. Digitalisaatioon liittyvät hankkeet löytyvät Careerian nettisivuilta: Hankkeet ja projektit