Avoimet työpaikat

CareeriaPlus Oy:ssä

Suomen kielen kouluttaja, CareeriaPlus Oy,  jatkuva haku

Asiantuntijakouluttaja, CareeriaPlus Oy, jatkuva haku

CareeriaPlus Oy:n kehittää ja tuottaa osaamista työelämään. Pääasialliset tuotteemme ovat maahanmuuttajien koulutuspalvelut, työllistävät valmennuspalvelut sekä työelämän kehittämispalvelut. Henkilöstöä n. 60 ja liikevaihto n. 5 Meur. Toimipisteemme ovat Helsingissä, Vantaalla, Keravalla ja Porvoossa. CareeriaPlus Oy kuuluu Careeria-koulutuskonserniin.

Haemme työllistämisen valmennuspalveluihin sivutoimista valmentajaa.

Tehtäväsi on tukea, kannustaa ja ohjata asiakkaitamme kohti työtä ja koulutusta eri palveluissa. Olet helposti lähestyttävä, asiakkaat arvostavasti kohtaava tavoitteellisen työn tekijä ja tiimipelaaja. Mukaudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja nautit monipuolisesta työkentästä. Työhön kuuluu ryhmä- ja yksilövalmennusta sekä verkostoyhteistyötä.

Sinulla on
- useamman vuoden kokemus työnhaku- ja/tai uravalmennusten tai vastaavien toteuttamisesta erilaisille
kohderyhmille
- yli vuosi työkokemusta henkilökohtaisesta yksilöohjauksesta (työnohjaus, työhönvalmennus tai vastaava)
- kyky valmentaa ja kouluttaa etä- ja lähipalveluissa erilaisia työkaluja ja menetelmiä hyödyntäen
- näyttöä asiakkaiden työllistämisestä ja yritysyhteistyöstä

Asiakkaidemme tavoitteena on pääsääntöisesti osaamisen kehittäminen tai avoimille työmarkkinoille sijoittuminen. Autat omalla toiminnallasi heitä aktiivisesti kohti tavoitetta tekemällä yhteistyötä tiimin ja muiden sidosryhmien kanssa. Työ edellyttää liikkumista toimipisteissämme pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Työaika on 0-15 h / viikko.

Hakuaika on 25.11.2020 - 3.12.2020. Haastatteluja pidetään jo hakuajan kuluessa ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemus kannattaa siis lähettää mahdollisimman pian.