Kylmätekniikka

Kylmäalan työ on monipuolista ja antoisaa. Kasvava ala tarjoaa yhä enemmän työpaikkoja ammattilaisille niin asennuksessa, huollossa kuin suunnittelu- ja projektinjohtotehtävissäkin.Tule Careeriaan opiskelemaan kasvavan alan ammattilaiseksi!

Monipuolinen ala edellyttää laaja-alaista osaamista

Kylmätekniikka on tärkeää ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin kannalta esimerkiksi elintarvikkeiden säilytyksessä ja ilmastoinnin jäähdytyksessä. Lämpöpumpuilla on puolestaan ratkaiseva rooli kiinteistöjen lämmittämisessä ja siten energian säästämisessä. Monipuolisena alana kylmätekniikkaan liittyvät kiinteästi myös sähkö- ja säätötekniikka.

Alan suurin kouluttaja

Tiesitkö, että Careerialla on kylmätekniikan koulutuksessa Suomen suurimmat resurssit? Kouluttajamme ovat kylmäalan ja -koulutuksen tunnettuja ammattilaisia. Careeriassa käy vuosittain opiskelemassa kylmätekniikan koulutuksissa 450-550 opiskelijaa. Järjestämme päivänmittaisia yrityskohtaisista täsmäkoulutuksia, uusia tekijöitä kylmäalalle työvoimapoliittisena koulutuksena ja oppisopimuskoulutuksena, alle- ja yli 3 kg kylmäkoulutuksia ja vaativaa kylmämestarin erikoisammattitutkintoa.

Ajankohtaista