Rakentaminen ja pintakäsittely

Haluatko tehdä työtä, jonka lopputulos näkyy ja kestää pitkään? Oletko kiinnostunut rakentamisesta laajasti vai haluatko erityisosaajaksi, kuten maalariksi, muurariksi tai laatoittajaksi? Tule Careeriaan opiskelemaan rakennusalaa ja pintakäsittelyä!

Kehittyvä ala tarvitsee osaajia

Rakennusala kasvaa ja kehittyy yhtä varmasti kuin ihmiset tarvitsevat koteja ja yritykset sekä yhteisöt toimitiloja. Koulutetuille ammattilaisille tarjoutuu mielekkäitä työtehtäviä ja heitä myös tarvitaan jatkuvasti lisää.

Rakennusalalle sovit, jos teet mielelläsi fyysistä, mutta myös tarkkuutta vaativaa työtä. Osaat ratkaista haasteet luovasti ja vastuuntuntoisesti. Haluat ehkä seurata koko rakennusprojektin alusta loppuun ja nivoa sen osat paikalleen. Erityisosaajana taas keskityt vain tiettyihin työtehtäviin ja kasvat niissä alasi vahvaksi taitajaksi.

Careeriassa voit opiskella talonrakentajaksi rakennusalan perustutkinnossa. Jos olet jo alan konkari, voit kehittää osaamistasi talonrakennusalan ammatti- ja erikoisammattitutkinnossa. Lisäksi tarjoamme sinulle täydennyskoulutusta alan ammattipätevyyksien suorittamiseksi. Järjestämme koulutuksia märkätilojen vedeneristyksistä sekä asbestitöistä.

Maalariksi voit opiskella pintakäsittelyalan perustutkinnossa. 

Ajankohtaista

Menestystarinat Careeriasta

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Careeriassa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Careeriasta. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.