Sähkö- ja automaatiotekniikka

Kiinnostaako sinua tarkkuutta ja huolellisuutta vaativa työskentely teknisten laitteiden parissa? Tahdotko alalle, joka haastaa taitosi päivittäin? Tule opiskelemaan sähkö- ja automaatiotekniikka!

Uusille osaajille kysyntää

Sähkö- ja automaatiotekniikan alalla tarvitaan jatkuvasti uusia osaajia. Sähköasentajien työllisyystilanne on yleisesti ottaen hyvä, ja tarve alan osaajista kasvaa tulevaisuudessa etenkin kasvukeskuksissa. Uusia asentajia tarvitaan eläköityvien sähköasentajien ja yrittäjinä toimivien sähköurakoitsijoiden tilalle. Koulutus avaa sinulle ovet työpaikkoihin esimerkiksi sähköurakointiyrityksissä, teollisuudessa, sähkö- ja kaukolämpöyhtiöissä sekä verkostourakointiyhtiöissä.

Voit työskennellä vaikkapa asentajana, teknisenä myyjänä tai tietoliikennealan asiantuntijana. Työtehtäväsi voivat vaihdella automaatiosta ja erilaisten laitteiden kunnossapidosta asennustyöprojektien suunnitteluun.

Laaja-alaista taitoa tarkalle tekijälle

Koulutuksessa perehdyt esimerkiksi energia-, tietoliikenne-, sähköasennus- ja automaatiotekniikkaan tai sähköiseen talotekniikkaan.

Sähkö- ja automaatiotekniikan ala sopii sinulle, jos olet loogisesti ajatteleva ja tarkka. Suomen kielen taitosi on vähintään B 2.1., hallitset jonkin verran englannin kieltä ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluat pitää osaamisesi ajan tasalla ja olet valmis hankkimaan täydennyskoulutusta.

Careerian sähkö- ja automaatiotekniikan koulutuskokonaisuudet koostuvat viidestä eri osasta:

  • sähkön tuotanto ja siirto              
  • rakennussähköistys
  • teollisuussähköistys ja automaatio
  • televerkot 

Ajankohtaista

Menestystarinat Careeriasta

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Careeriassa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Careeriasta. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.