Turvallisuus

Varmista paikkasi alati kasvavalla ja dynaamisella turvallisuusalalla. Alan monipuoliset tehtävät odottavat päteviä tekijöitä turvaamaan asiakkaiden arkea ja organisaatioiden ydintoimintaa.

Osaamista kasvavalle alalle

Turvallisuusala kasvaa ja kehittyy, ja kasvun myötä ala tarjoaa työtä monissa erilaisissa tehtävissä ja toimintaympäristöissä. Alalle pääsy ja työskentely vaativat lakisääteistä koulutusta, jonka pituus ja vaativuustaso riippuvat työtehtävistä. Tarjoamme koulutusta niin alalle aikoville kuin jo alalla työskenteleville ammattilaisille, kuten vartijoille ja järjestyksenvalvojille, esimiehille ja johtajille.

Careeria järjestää alan johto-, asiantuntija ja esimiestehtävissä toimiville turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintokoulutusta, joka sisältää myös vartioimisliikkeen vastaavan hoitajan pätevyyden.

Vartijana työskenteleville turvallisuusalan ammattitutkinto tuo osaamista ja pätevyyksiä vaativimmissa kohteissa ja tehtävissä toimimiseen. Uutta ammattia hankkivat osallistuvat ammatin perusvaatimukset täyttäviin vartijan ja järjestyksenvalvojan koulutuksiin.

Careeria järjestää säännöllisesti myös kertauskursseja, tulitöiden paloturvallisuuskoulutusta (tulityökortti) sekä työturvallisuuskorttikoulutusta.

Kouluttajamme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka tarvittaessa konsultoivat yrityksen johtoa ja kouluttavat eri organisaatioiden henkilökuntaa turvallisen työ- ja toimintaympäristön varmistamiseksi.

 

Ajankohtaista

Menestystarinat Careeriasta

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Careeriassa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Careeriasta. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.