Opintotarjonta

Yhteiset valinnaiset opinnot 21–22

Yhteisten valinnaisten opintojen kurssitarjotin aukeaa Wilmassa 10.5.2021. Ohjeet tarjottimen käyttämiseen löydät tältä videolta.

Tarjottimelta löytyy sekä kaikille tarjolla olevia ammatillisia tutkinnon osia että yhteisten tutkinnon osien valinnaisia osa-alueita. Valinnaiset opinnot ovat pääosin tarkoitettu 2. ja 3.vuoden opiskelijoille. YTOjen osalta lukujärjestys näkyy heti valinnan jälkeen Wilmassa. Ammatillisten tutkinnon osien kohdalla kyseessä on esivalinta, eli lukujärjestykset tulevat näkyviin myöhemmin.

Muista tarkistaa mitä tutkinnon osia voit valita, sillä valinnaisten ammatillisten tutkinnon osien määrä vaihtelee suuresti tutkinnoittain. Yhteisten ammatillisten tutkinnon osien näytöt suoritetaan pääosin seuraavan työssäoppimisen aikana. YTO-opintojen laajuus perustutkinnoissa on aina 35 osp, eli voit valita tasan kolme valinnaista YTOa (kukin 3 osp). Voit tutustua valinnaisten esittelyyn tältä videolta.

Opetus tapahtuu maanantaisin ja tiistaisin. 2. vuoden opiskelijoille on ryhmäkohtaisesti määritelty jaksot, joissa on tarkoitus suorittaa valinnaisia opintoja. Tarkista ryhmänohjaajasi kanssa, milloin voit tehdä valinnaisia opintoja. Opetus on ainakin syksyllä valinnaisten opintojen kohdalla pääosin etäopetusta, mutta opetusta toteutetaan tilanteen mukaan toivottavasti myös lähiopetuksena.

Opetustarjonta:

tarjotintiedotetaulukko 2021-05-04
(suurenna)

Huom!

Jos haluat suorittaa Palvelualan turvallisuustoiminnan, niin sinulla tulee olla samaan aikaan palvelualan työ- tai harjoittelupaikka.