Työtä, elämää ja työelämää -podcast

2.2.2023

Työtä, elämää ja työelämää -podcastissa pohdimme osaamisen kehittämistä yksilön, yksiköiden ja kokonaisten organisaatioiden näkökulmasta. Keskustelemme Careerian asiantuntijoiden ja työelämän edustajien kanssa erilaisista ratkaisuista kouluttautua työn ohessa, edetä uralla tai vaihtaa alaa. Puhumme myös ylipäätään siitä, mitä osaamisen kehittäminen on tänä päivänä. Annamme jokaisessa jaksossa konkreettisia vinkkejä tai työkaluja entistä parempaan työelämään.  

Jakso 3: Mitä kaikkea oppisopimusyhteistyö mahdollistaa yritysten osaamisen kehittämisessä?

Millaisia kokemuksia kuljetusliike M. Lindbergillä on oppisopimusyhteistyöstä? Minkälaisia asioita yritysten olisi hyvä tietää oppisopimuksen tarjoamista mahdollisuuksista yritykselle ja sen työntekijöille? Millaisia vinkkejä on tarjolla oppisopimusyhteistyötä harkitseville yrityksille? Näitä asioita pohditaan Careerian Työtä, elämää ja työelämää -podcastin jaksossa “Mitä kaikkea oppisopimusyhteistyö mahdollistaa yritysten osaamisen kehittämisessä?”

Keskustelemassa ovat Kuljetusliike M. Lindbergin Jussi Lindberg sekä Careerian oppisopimustiimistä Susan Helenius-Nieminen ja Antti Väkevä.

Jakso 2: Mistä onnistunut koulutusyhteistyö rakentuu?

Mitä kaikkea tuloksellinen henkilöstön osaamisen kehittämisen yhteistyö pitää sisällään? Minkä asioiden varaan luottamuksellinen yhteistyö rakentuu? Mitä onnistuneeseen lopputulokseen pääseminen edellyttää koulutuksen järjestäjältä ja mitä yritykseltä? Näitä asioita pohditaan Careerian Työtä, elämää ja työelämää -podcastin jaksossa “Mistä onnistunut koulutusyhteistyö rakentuu?”.  

Keskustelemassa ovat asiakaspalvelukumppaniyritys Dynava Oy:n rekrytointiasiantuntija Päivi Suutarinen, Careerian opettaja ja kumppanuusvastaava Veera Wejberg sekä Careerian asiakkuus- ja kumppanuuspäällikkö Marko Sinkkonen. 

Jakso 1: Lähihoitajaksi joustavasti työn ohessa – miten se onnistuu?

Miten yhdistää joustavat lähihoitajaopinnot ja työskentely? Miten erilaiset opiskeluratkaisut helpottavat työnantajan arkea? Miten lisätä sote-alan veto- ja pitovoimaa? Näistä ajankohtaisista aiheista keskustellaan Careerian Työtä, elämää ja työelämää -podcastin jaksossa “Lähihoitajaksi joustavasti työn ohessa – miten se onnistuu?”  

Keskustelemassa ovat Careerian lähihoitajaopiskelija Melinda Dubb, Palvelutalo Hongaksen toiminnanjohtaja Miia Romppainen sekä Careerian sosiaali- ja terveysalan opettaja Inka Pahajoki.