Careerian kesätyötreffit 30.1.2024 klo 12.30-13.30 Teamsissä

15.1.2024

Kesätyöt kiikarissa? Tule kuuntelemaan mielenkiintoisten yritysten tarjoamista urapoluista ja kesätöistä vuodelle 2024!

Kesätyötreffeillä mukana Fortum Loviisan voimalaitos ja Varuboden Osla. 

Aikataulu 30.1.2024: 

  • Klo 12.30–13.00 Varuboden Osla  
  • Klo 13.00–13.30 Fortum Loviisan voimalaitos 

Liity mukaan online-tilaisuuteen: https://bitly.ws/397jz 

Tutustu alta mukana oleviin yrityksiin. 

Varuboden-Osla 

Varuboden-Osla on kaksikielinen osuuskauppa, joka toimii Uudenmaan rannikolla ja Ahvenanmaalla. Meillä on lähes 70 000 asiakasomistajaa ja palvelemme asiakkaitamme yli 60 toimipaikassa. Varuboden-Osla toimii päivittäis- ja erikoistavarakaupassa, liikennemyymälä-, ravitsemis- ja tavaratalokaupassa. Olemme osa S-ryhmää. 

Kuvaukset kesätyöpaikoistamme: 

Myyjä 

Työtehtäviisi myyjänä kuuluu monipuolisia tehtäviä, kuten asiakaspalvelua kassalla, tuotteiden hyllytystä ja esillepanoa, päiväysten seurantaa sekä myymälän siisteydestä huolehtimista. Tarjoat laadukasta asiakaspalvelua kaikissa tehtävissäsi. Perehdytyksen jälkeen hallitset tarjoamamme tuotteet ja palvelut sekä asiakasomistajuuteen liittyvät asiat, tuoden ne esiin asiakkaillemme heidän tarpeensa huomioiden. Voit myös ottaa vastaan lisätyövuoroja muista yksiköistämme ja kasvattaa ansioitasi. 

Kokki 

Kokkina varmistat herkullisen ruoan ja unohtumattomat ruokaelämykset niin lounas- kuin á la carte -ruokailuissa. Huolehdit raaka-aineiden tilauksista, vastaanotosta ja laadusta sekä asiakkaiden erityisruokavalioiden toteutumisesta. Vastuullasi on myös keittiön turvallisuus ja puhtaus päivittäin. Voit myös ottaa vastaan lisätyövuoroja muista yksiköistämme ja kasvattaa ansioitasi. 

Tarjoilija 

Tarjoilijana suosittelet herkullisia ruoka-annoksia ja juomia, otat vastaan tilauksia, tarjoilet asiakkaille ja laskutat heitä. Huomioit erityisruokavaliot ja varmistat ravintolan siisteyden asiakkaiden viihtyvyyden takaamiseksi. Tiimissäsi vastaat lämminhenkisestä asiakaspalvelusta, joka ylittää odotukset. Tunnet tuotteemme ja palvelumme sekä asiakasomistajuuteen liittyvät asiat, ja viestit niistä asiakkaillemme heidän tarpeidensa mukaisesti. Voit myös ottaa vastaan lisätyövuoroja muista yksiköistämme ja kasvattaa ansioitasi. 

Liikennemyymälätyöntekijä 

Jokapäiväinen työsi liikennemyymälässä pitää sisällään monipuolisia tehtäviä, kuten asiakaspalvelua kassalla eri osastoilla, ravintola-annosten tarjoilua, avustavia tehtäviä ruoan valmistuksessa, pikaruokalan hommia, tuotteiden esillepanoa ja hyllyttämistä sekä yleistä siisteydestä huolehtimista. Tarjoat asiakkaille laadukasta palvelua hymyssä suin, tunnet tuotteemme ja palvelumme kuin omat taskusi ja osaat viestiä niistä asiakkaille heidän tarpeidensa mukaisesti. Voit myös ottaa vastaan lisätyövuoroja muista yksiköistämme ja kasvattaa ansioitasi. 

Kesätyötreffeillä mukana Varuboden Oslalta Jenni Suokannas ja Kristiina Koivumies. 

Fortum 

Fortum on yksi Euroopan puhtaimmista energiantuottajista ja toimintaamme ohjaavat kunnianhimoiset ympäristötavoitteet. Ydinliiketoimintamme Pohjoismaissa koostuu päästöttömästä ja tehokkaasta sähköntuotannosta sekä sähkön ja kaukolämmön myynnistä kuluttaja- ja yritysasiakkaille. 

Yhtiömme 5 000 työntekijälle tarjoamme turvallisen ja inspiroivan työympäristön. Fortumissa työskentelee noin 700 ydinvoima-alan ammattilaista, joista noin 550 Loviisan voimalaitoksella.  

Fortumin kokonaan omistama Loviisan ydinvoimalaitos on tuottanut luotettavasti sähköä jo yli 45 vuoden ajan. Vuonna 2022 Loviisassa tuotettiin yli 10% Suomessa sähköntuotannosta. Määrä vastaa lähes koko Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien sähkönkulutusta. Loviisalla on siis erittäin tärkeä rooli suomalaisessa energiantuotannossa.  

Fortum työllistää tänäkin kesänä noin 150 kesäharjoittelijaa, joista noin 70 kesätyöpaikkaa on Loviisan voimalaitoksella. Tarjoamme kesätöitä mm. sähkö-, automaatio- ja koneasennustehtäviin, hitsaajaksi, koneistajaksi ja assistenttitehtäviin. 

Alla esimerkkejä Loviisan voimalaitoksen kesätyöpaikoista, jotka sopivat Careerian opiskelijoille:  

Kesäharjoittelija, Sähköasentaja;   
Sähköasentajan työtehtävissä pääset työskentelemään voimalaitoksen sähköjärjestelmien ja sähkölaitteiden määräaikaishuolto- ja korjaustöiden parissa.   

Kesäharjoittelija, Koneasentaja;   
Koneasentajan työtehtävissä pääset työskentelemään voimalaitoksen mekaanisten laitteiden korjaus- ja ennakkohuoltoon liittyvissä työtehtävissä.  

Kesäharjoittelija, Automaatioasentaja;  
Automaatioasentajan työtehtävissä pääset työskentelemään voimalaitosprosessiin liittyvien automaatiojärjestelmien ja laitteiden vikakorjaus- ja ennakkohuoltotöiden parissa.  

Kesäharjoittelija, Koneistaja;   
Koneistajana työntehtäviisi kuuluu mm. uusiotuotantoa sekä korjauskoneistuksia manuaalisella ja CNC-työstökoneilla.  

Kesäharjoittelija, Hitsaaja;  
Hitsaajan työtehtäviin kuuluu laitoksella tehtävät erilaiset putkisto,- ja rautarakennekorjaukset sekä uudistukset.  

Kesäharjoittelija, Assistentti;   
Assistenttina pääset työskentelemään asiakirjahallinnon sekä muiden juoksevien ja hallinnollisesti avustavien työtehtävien parissa. 

Kesätyötreffeillä mukana Fortumin HR Partner Riina Blomqvist.