Kesätyötreffit verkossa 26.1.2023

16.1.2023

Uratreffit – tietoa työelämästä opiskelijoille ja työtä etsiville 

Kesätyöt kiikarissa? Tule kuuntelemaan mielenkiintoisten yritysten tarjoamista urapoluista ja kesätöistä vuodelle 2023! 

Kesätyötreffeillä mukana HOK-Elanto, IKEA ja Neste.  

Kesätyötreffit verkossa 26.1.2023 klo 13.00-14.30

  • Klo 13–13.30 HOK-Elanto  
  • Klo 13.30–14 IKEA 
  • Klo 14–14.30 Neste 
     

Liity mukaan online-tilaisuuteen tästä: bit.ly/3X3pkq1 

Tutustu mukana oleviin yrityksiin

HOK-Elanto 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 650 000 asiakasomistajaa. HOK-Elanto tarjoaa toimialueellaan työpaikan noin 6800 palvelualan ammattilaiselle yli 350 toimipaikassa. S-ryhmä on Suomen suurin yksityinen työnantaja ja tarjoaa loistavat mahdollisuudet verkostoitua ryhmän sisällä alan ammattilaisten kanssa.  

HOK-Elannolla on tulevana kesänä kesätyöpaikkoja tarjolla ravintoloissa, kaupoissa (Alepa, S-market, Prisma, Food Market Herkku), Sokos-tavarataloissa, Emotion-myymälöissä, ABC-pesukaduilla, S-Herkkukeittiössä ja Omistajapalveluissa.  

Kesätyötreffeillä mukana Heidi Hellsten, joka vastaa HOK-Elannon rekrytoinneista.  

IKEA 

IKEA sai alkunsa vuonna 1943 kun Ingvar Kamprad perusti pienen postimyyntiyrityksen. Nyt, vuosia myöhemmin, olemme yksi maailman tunnetuimmista kodinsisustusbrändeistä ja äärimmäisen ylpeitä tuotteistamme, tarjoamastamme asiakaskokemuksesta ja vahvasta arvokulttuuristamme.   

IKEA tarjoaa monipuolisia työtehtäviä eri myynti-, asiakaspalvelu- ja ravintolaosastoilla sekä logistiikassa.  

Työskentely IKEA-myymälässä on pitkälti yhteistyötä myymälän eri osastojen ja toimintojen kanssa. Työpäivät voivat olla melko hektisiä, mutta on aina palkitsevaa työskennellä loistavien kollegoiden kanssa! Myymälät ovat avoinna 7 päivää viikossa, joten palvelua on myös aamusta iltaan.  

Kesätyötreffeillä mukana IKEA Vantaan People & Culture Generalist Krista Delgado. 
 

Neste 

Neste on maailman johtava uusiutuvan lentopolttoaineen ja uusiutuvan dieselin sekä polymeeri- ja kemikaaliteollisuuden uusiutuvien raaka-aineratkaisujen tuottaja. Neste kehittää myös muovijätteen kemiallista kierrätystä muovijäteongelman torjumiseksi. 

Neste etsii joukkoonsa tekijöitä, jotka innokkaasti haluavat lähteä mukaan matkalle kohti muutosta, kehittyä ja kasvaa Nesteen kanssa sekä aktiivisesti olla mukana ideoimassa uutta. 

Valtaosa Nesteen kesätöistä on Porvoossa jalostamolla ja teknologiakeskuksessa sekä Nesteen pääkonttorissa Espoossa. Yksittäisiä harjoittelupaikkoja on myös muualla Suomessa ja muissa Nesteen toimipisteissä maailmalla. 

Kesätyötreffeillä mukana Miia Kettunen, Vesa Lehtola, Toni Nurkka-Tuorila ja Vesa Lehtola