Careerian sosiaali- ja terveysalan opiskelijat viettivät Mehiläisviikkoa

22.9.2023

Careerian Herttoniemen ja Porvoon yksiköiden sosiaali- ja terveysalan opiskelijat pääsivät viime viikolla viettämään Mehiläisviikkoa, jonka aikana lähihoitaja- ja hoiva-avustajaopiskelijat pääsivät tutustumaan Mehiläisen monipuolisiin toimintoihin.

Opiskelijat saivat tietoa Mehiläisen kotiin vietävistä palveluista sekä Onnikotien ja HammasMehiläisen palveluista Careerian vierailuilla

Mehiläisen kotiin vietävät palvelut, Onnikodit ja HammasMehiläinen kävivät tapaamassa opiskelijoita Careerian toimipisteissä. Vierailujen aikana saatiin arvokasta tietoa erilaisista toiminnoista ja työmahdollisuuksista. Kotiin vietävien palvelujen vierailun aikana kuultiin myös työnantajan vinkkejä työnhakuun.

HammasMehiläisen ammattilaiset vierailivat suunhoidon osaamisalan opiskelijoiden luona Careeriassa Porvoossa.

Opiskelijat tutustuivat Mehiläisen toimintaan ja vierailivat Mainiokodin palvelutalossa

Lähihoitajaryhmät vierailivat Mehiläisen lääkärikeskuksissa Helsingissä ja Porvoossa. Vierailujen ansiosta opiskelijat pääsivät kurkistamaan tiloihin ja toimintaan, mm. leikkausosastoon, laboratorioon, kuvantamiseen, suun terveydenhuoltoon sekä kuulemaan millaisia tehtäviä lähihoitajilla voi olla lääkärikeskuksissa.

Lähihoitajaryhmä pääsi viettämään grillijuhlaa ja viettämään mainiota iltapäivää Mainiokodin asukkaiden kanssa.